Bookmarks

     

    Το Σάββατο (25/5) έχουν προγραμματιστεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να διεξαχθούν οι δύο αγώνες κατάταξης για την ανάδειξη των ομάδων που θα εξασφαλίσουν την άνοδό τους στην επόμενη κατηγορία στην περίπτωση που ο Νέστος Χρυσούπολης, μέσω των αγώνων μπαράζ που δίνει, εξασφαλίσει την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο των Πηγών διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας Λυδίας και του Αίαντα Παναγίας με διαιτητή τον Γιώργο Μπέη και βοηθούς του τους κ.κ. Καραβασίλη-Θεοφανίδη. Στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα φιλοξενείται το παιχνίδι μεταξύ του Ποσειδώνα Καβάλας και του Α.Ο. Ελαιοχωρίου. Μία αναμέτρηση την οποία θα σφυρίξει ο διαιτητής Σταύρος Βαρελτζίδης με βοηθούς του τους κ.κ. Λαζρή-Πτηνόπουλο.


     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή και στο οποίο υπάρχει πληροφόρηση για τα πρωταθλήματα υποδομής τα οποία διεξάγονται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα όπως σημειώνεται τα πρωταθλήματα υποδομής (Κ9) και (Κ11) τελειώνουν το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Τα πρωταθλήματα υποδομής (Κ9) και (Κ11) τελειώνουν το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου 2013. Τα σωματεία που συμμετέχουν στις κατηγορίες αυτές υποχρεούνται μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία να διεξάγουν κάθε αναβληθέντα αγώνα τους.

     

    2. Η ημιτελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομής (Κ9) και (Κ11) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2013. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και το γήπεδο τέλεσης των αγώνων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

     

    3. Η τελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομής (Κ9) και (Κ11) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2013.

     

    4. Οι αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων Δόξα Λυδίας-Αίας Παναγίας και Ποσειδώνας Καβάλας-Α.Ο. Ελαιοχωρίου για την ανάδειξη των ομάδων που θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία απ’ αυτή που αγωνίσθηκαν την περίοδο 2012-2013, σε περίπτωση που ανέλθει ο Νέστος Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαΐου 2013. Οι ανωτέρω αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα Πηγών και Αμυγδαλεώνα αντίστοιχα.

     

    5. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενέκρινε τα αιτήματα των σωματείων Βρασίδας Ν. Περάμου, ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα και Ακαδημία Ελπίδες για την διεξαγωγή τουρνουά στις 25 Μαΐου, 2 Ιουνίου και 22-23 Ιουνίου 2013 αντίστοιχα.

    6. Όσα σωματεία επιθυμούν να προμηθευτούν τα νέα έντυπα αιτήσεων μεταβολών που αφορούν τις μετεγγραφές κ.λ.π. της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014, μπορούν να τα προμηθευτούν από σήμερα, σε ώρες που λειτουργεί η γραμματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας».


    One Response to “Το Σάββατο (25/5) θα διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ ανόδου: Δόξα Λυδίας-Αίας Παναγίας και Ποσειδών Καβάλας-Α.Ο. Ελαιοχωρίου για την Ε.Π.Σ. Καβάλας”