Bookmarks

     

    Στο μηδέν κόλλησαν το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (19/5) στο γήπεδο του Ιάσμου Ροδόπης ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Νέστος Χρυσούπολης (0-0), με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα απέναντι στην ομάδα του Θανάση Χατζηαθανασίου μετά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε, έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι της ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν αμφίρροπο με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο υπερπολύτιμος βαθμός που απέσπασε η ομάδα του Νέστου αναπτερώνει τις ελπίδες, και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

     

    Το παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο ήταν αμφίρροπο, μοιρασμένο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο 45λεπτο με αρκετές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Γενικότερα στο στρατόπεδο της Χρυσούπολης ο βαθμός της ισοπαλίας και μάλιστα στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου δικαιώνει τις προσδοκίες όλων διατηρώντας «ζωντανές» ελπίδες για άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι στο γήπεδο του Ιάσμου βρέθηκαν περισσότεροι από 250 φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και σε μέγιστο βαθμό βοήθησαν τους παίκτες του Θανάση Χατζηαθανασίου για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Πλέον το ενδιαφέρον όλων στο «στρατόπεδο» της Χρυσούπολης είναι στραμμένο στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (22/5) με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη για το συγκρότημα του Νέστου είναι μονόδρομος και στην περίπτωση που η ομάδα της Χρυσούπολης πάρει το «τρίποντο» τότε μπαίνει για τα καλά στο κυνήγι για την μεγάλη άνοδο.

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Μπροστά στον διαιτητή Χρήστο Τσαλουχίδη της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και τους βοηθούς του Μιχάλη Ευθυμίου και Γιάννη Παπαδόπουλου από την ίδια Ένωση και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρυσάφη Γκυρίνη από την ίδια Ένωση οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Μπαϊράμ Ισμαήλ, Χασιώτης, Γιαπρακτσής, Γιαννόπουλος, Προδρομίτης, Ξενάκης, Κιουτσιούκ (55’ Κουτρουλός), Χατζητουλούσης (85’ Μεχμέτ Αλή), Τσέκος, Κακουλίδης, Παγωνίδης.

     

    Νέστος Χρυσούπολης: Αϊβαζίδης, Αϊβαζόγλου, Μπουντακίδης, Παυλακάκης, Σαλαπάτας, Νάνος (69’ Κοντοτόλη), Γαμβρέλης, Μανούκος, Εμμανουηλίδης, Δεσύλλας, Ντενίζ.

     

    Τα αποτελέσματα 3η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική είναι τα εξής:

    Μ.Α. Ιάσμου-Νέστος Χρ. 0-0

    Ορφέας Ξ.-Ορέστης Ορ. 1-3

     

    Η βαθμολογία

    1. Μ.Α. Ιάσμου (6-0) 7

    2. Νέστος Χρυσούπολης (3-3) 4

    3. Ορέστης Ορεστιάδας (4-6) 3

    4. Ορφέας Ξάνθης (3-7) 3

     

    Η επόμενη 4η αγωνιστική

    Μ.Α. Ιάσμου-Ορέστης Ορ.

    Νέστος Χρ.-Ορφέας Ξαν.

    Comments are closed.