Bookmarks

   

  Στη Σιόν της Ελβετίας βρίσκεται ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς προκειμένου να λάβει μέρος σε σεμινάριο προπονητικής UEFA A’ και για το λόγο αυτό στην αναμέτρηση των «Αργοναυτών» την ερχόμενη Τετάρτη (15/5) στο Ελ Πάσο με αντίπαλο την Καλλιθέα χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ο βοηθός του Νίκος Καραμπετάκης. Ο Γιώργος Μαραντάς αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του μία ημέρα μετά τη διεξαγωγή του αγώνα του Α.Ο.Κ. με την Καλλιθέα και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα (1-1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο ίδιος προσπάθησε να προστατεύσει, συγκεκριμένους παίκτες των «Αργοναυτών» από την επίθεση που δέχτηκαν από μερίδα Καβαλιωτών φιλάθλων.

   

  Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

  Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαραντάς στις δηλώσεις που έκανε στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ των άλλων δήλωσε και τα εξής:

  -«Σήμερα θεωρώ ότι ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, χάσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, η ομάδα της Λάρισας ήταν καλύτερη από μας, διέθετε στο δυναμικό της δύο-τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την κίνησή τους, την τεχνική αλλά και την εμπειρία τους κατάφεραν να μας κλείσουν στα καρέ μας. Μάλιστα η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε στο σκορ με ένα όμορφο γκολ αλλά ωστόσο εμείς από τη δική μας πλευρά εντοπίσαμε κάποια λάθη και προσπαθήσαμε σιγά σιγά, κυρίως με την πρώτη γρήγορη αλλαγή να τα διορθώσουμε. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο ενώ στην ανάπαυλα επισήμανα στους παίκτες κάποια λάθη τα οποία έγιναν στο πρώτο 45λεπτο. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι η ομάδα μας παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε και κάναμε αρκετές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αγωνιστήκαμε πολύ επιθετικά και θεωρώ ότι δίκαια πετύχαμε κι εμείς κάποιο γκολ και η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη. Θεωρώ ότι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί μπορεί και να κερδίζαμε τη Λάρισα. Πάντως θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της ισοπαλίας είναι δίκαιο. Θέλω να σταθώ λίγο και στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και είναι γνωστό ότι οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην Καβάλα έχουν αρκετά προβλήματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι προσωπικές επιθέσεις δε βοηθούν κανέναν και πραγματικά θα ζητούσα από τον κόσμο της Καβάλας να συμπαραστέκεται σ’ αυτά τα παιδιά, μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε, έτσι ώστε να τελειώσουμε τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια γιατί στην ουσία εκείνο το οποίο μετράει, είναι η αξιοπρέπεια της ομάδας. Θεωρώ μάλιστα ότι τα παιδιά τα οποία αγωνίζονται φέτος στον Α.Ο.Κ. παίζουν με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα τους αξίζει από τον κόσμο το χειροκρότημά του. μάλιστα έχετε διαπιστώσει όλοι ότι η ομάδα προσπαθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να πάρει τους βαθμούς της νίκης».

   

  Τίμος Καβακάς (Λάρισα): – «Μετά το σημερινό αποτέλεσμα μηδενίσαμε τις όποιες ελπίδες είχαμε να μπούμε στα playoff. Η ομάδα θα πρέπει από αύριο να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Υπάρχει πρόεδρος στην ομάδα ο οποίος θα πάρει αποφάσεις για το αύριο της ομάδος μας. Θεωρώ ότι αυτό που θα γίνει του χρόνου θα είναι πολύ πιο σοβαρό, πιο νοικοκυρεμένο και πιο υπεύθυνο».

  One Response to “Στη Σιόν της Ελβετίας βρίσκεται ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς προκειμένου να λάβει μέρος σε σεμινάριο προπονητικής UEFA A’”