Bookmarks

     

    Με δύο αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (25/5) έπεσε και τυπικά η αυλαία των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ για μία θέση στη League αλλά και για μία αντίστοιχη στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα για μία θέση που οδηγεί στη League της Ε.Π.Σ. Καβάλας η Δόξα Λυδίας ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Αίαντα Παναγίας στο γήπεδο των Πηγών με σκορ (4-2) και πλέον περιμένει την άνοδο του Νέστου στη Γ΄ Εθνική για να πανηγυρίσει και αυτή με τη σειρά της την επιστροφή της στην κατηγορία των «μεγάλων» του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν από 2 οι Συγγιρίδης και Παπαδόπουλος ενώ από την ομάδα της Παναγίας σκόραραν οι Μπεκίδης και Βαμβακίδης.

     

    Στη δεύτερη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα ο Ποσειδώνας Καβάλας παρουσιάστηκε πιο ουσιαστικός, νίκησε με γκολ στο 80’ με γκολ του Σωτηριάδη τον Α.Ο. Ελαιοχωρίου (1-0) και στην περίπτωση που ο Νέστος αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Γ΄ Εθνική τότε το Καβαλιώτικο συγκρότημα θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    One Response to “Στα μπαράζ ανόδου για τη League: Δόξα Λυδίας-Αίας Παναγίας (4-2) και για την Α΄ κατηγορία: Ποσειδών Καβάλας-Α.Ο. Ελαιοχωρίου (1-0)”