Bookmarks

    Έντονες είναι οι φήμες και τα σενάρια τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες περί συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου της Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ Καβάλα. Φημολογία η οποία είδε το «φως της δημοσιότητας» και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο τις τελευταίες ημέρες σε πανελλαδικό επίπεδο τόσο στον γραπτό όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο. Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο περί συνάντησης του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήση Βρύζα με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη με τις δύο πλευρές να συζητούν κάποια οικονομικά δεδομένα της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Κάποια άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσέγγιση συνεργατών του «ισχυρού» άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι επειδή υπάρχουν και ασφαλιστικές δικλίδες για την απαγόρευση παράλληλης ιδιοκτησίας, Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών, μελετάται ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει αυτή η συνεργασία ώστε, να μπορέσει να ανάψει το «πράσινο φως» και από τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας, για να λειτουργήσει νομότυπα χωρίς απολύτως κανένα εμπόδιο.

     

    Σε όλα τα παραπάνω αναφέρθηκε μιλώντας αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος χαρακτήρισε σημείωσε ότι θα ήταν: «Ιδιαίτερα τιμητικό είναι για τον Α.Ο.Κ.  ένας επιχειρηματία όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης να εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Καβάλα».

     

    Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr

    Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης με βάση τα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, στον γραπτό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο περί συνεργασίας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με την ΠΑΕ Καβάλα και περί θυγατρικής της δεύτερης στο δικέφαλο του Βορρά, ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Ναι έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα στο γραπτό αλλά και τον ηλεκτρονικό τύπο περί συνεργασίας του Α.Ο.Κ. με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Δεν έχω να πω κάτι αυτή τη στιγμή αλλά από ότι γνωρίζω, δεν μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης, φυσικό πρόσωπο να έχει δύο επαγγελματικές ομάδες. Πάντως θεωρώ ότι ένας επαγγελματίας επιχειρηματίας όπως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, αυτής δηλαδή της εμβέλειας, το να ενδιαφερθεί έμπρακτα για τον Α.Ο.Κ. θα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό».

     

    -Τις τελευταίες ημέρες κύριε Τσοκτουρίδη έγιναν κάποιες προσεγγίσεις προς το πρόσωπό σας από το στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη;

    -«Γενικότερα εκείνο το οποίο θα ήθελα να σας πω ότι υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις από πολλούς επενδυτές-αγοραστές οι οποίοι θα ήθελαν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Καβάλα».

     

    -Από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη έγιναν προσεγγίσεις προς το πρόσωπό σας;

    -«Δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Πάντως γενικά, σας επαναλαμβάνω ότι δεν μπορεί ένα φυσικό πρόσωπο, ένας ιδιοκτήτης δηλαδή να κατέχει δύο ποδοσφαιρικές ομάδες».

     

    -Σε περίπτωση δηλαδή κύριε Τσοκτουρίδη που η συγκεκριμένη προσέγγιση λάβει σάρκα και οστά, η δική σας, η πρώτη τουλάχιστον αρχική πρόθεση ποια θα είναι;

    -«Γενικότερα θα ήθελα να σας πω, ότι σε οποιαδήποτε προσέγγιση η επαφή μου με υποψήφιο αγοραστή θεωρώ ότι είναι κάτι το θετικό και αυτό το οποίο με ενδιαφέρει, είναι η προθέσεις του κάθε ενδιαφερόμενου και εδώ, εκείνο το οποίο θα πρέπει να σας ξεκαθαρίσω και να ξεκαθαρίσω τη θέση μου είναι ότι με ενδιαφέρει, ο αγοραστής που θα αγοράσει τον Α.Ο.Κ., να δώσει προοπτική, ανόδου της ομάδας οπότε το πρώτο πράγμα το οποίο ψάχνω είναι να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα και τα κεφάλαια, παράλληλα την όρεξη αλλά και τη διάθεση για να ανεβάσει τον Α.Ο.Κ. όσο πιο ψηλά γίνεται. Οπότε σε κάθε τέτοιο αγοραστή εγώ θα είμαι θετικός».

    Comments are closed.