Bookmarks

    Γκολ και θέαμα προσέφεραν το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (27/5) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και οι αντίστοιχη ομάδα του Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης με τις συγκινήσεις να δίνουν και να παίρνουν και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες με σκορ (4-4). Ήταν μία αναμέτρηση η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι έδωσαν το παρών τους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και οι οποίοι στο τέλος με το αυθόρμητο χειροκρότημά τους, επιβράβευσαν τις προσπάθειες, των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

    Να τονίσουμε ότι και το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι για τους παλαίμαχους του Α.Ο.Κ. αποτελεί έναν ακόμη «κρίκο» στην πλούσια δραστηριότητα η οποία αναπτύσσει η νέα Διοίκηση του Σίμου Ανθουλάκη διευρύνοντας τις δραστηριότητές της εκτός ορίων του Νομού Καβάλας.

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης
    Το 90λεπτο κύλισε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν καλό θέαμα μπροστά και στις δύο εστίες και κυρίως με τα 8 γκολ τα οποία σημειώθηκαν να αποτελούν ότι το καλύτερο για εκείνους τους φιλάθλους οι οποίο βρέθηκαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 10’ όταν ο Καρδέλης με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα Σπανίδη και έγραψε το (0-1). Η απάντηση για τους παλαιμάχους της Καβάλας ήρθε στο 30’ όταν μετά την έξοχη σέντρα του Κατρακυλάκη κάτοχος της μπάλας έγινε ο Παπανδρέου ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια γράφοντας το (1-1). Όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ στο αμέσως επόμενο λεπτό (31’) όταν ο Πίτσιος έγραψε το (1-2). Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Φλέγκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το (1-3) ενώ στο 59’ η ομάδα των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. με σκόρερ τον Παπαζίδη μείωσαν σε (2-3). Στο 63’ ήρθε η ισοφάριση για τους παλαίμαχους της Καβάλας όταν μετά τη σέντρα του Φιλιππίδη, ο Παπαζίδης και πάλι έγραψε το (3-3). Στο 67’ μάλιστα η ομάδα των Σταμάτη Παπαδάκη και Δήμου Φιλιππίδη έφερε το παιχνίδι «τούμπα» όταν ο Κατρακυλάκης έγραψε το (4-3). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76’ όταν ο Καρδέλης με σουτ έγραψε το (4-4).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Πολύ καλός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Στάθης Παναγιωτίδης και οι βοηθοί του Σάκης Καφετζής και Γιώργος Μακέδος. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Παλαίμαχοι Α.Ο.Κ.: Σπανίδης, Παπαβασιλείου, Μαλλιαρός, Καρασαββίδης, Φιλιτσόπουλος, Κατρακυλάκης, Χρυσαλίδης, Μιχελίδης, Γκέκα, Παπαζίδης, Ιωσηφίδης.
    Έπαιξαν και οι: Καραμπετάκης, Παπανδρέου, Ανθουλάκης, Βρύζας, Καραγιάννης, Φιλιππίδης, Ρουμελιώτης.

     

    Παλαίμαχοι Παύλου Μελά: Γαταδέλος, Χάλας, Συρματάκης, Κεφαλάς, Γιαλατζής, Σαββίδης, Κούτλας, Πίτσιος, Βιλανάκης, Καρδέλης, Πεχλιβάνης.
    Έπαιξαν και οι: Θεοδουλίδης, Μπατανίδης, Ιντζίδης, Φλέγκας, Πολυχρονίδης, Σαρακίδης, Μαργαριτέλης.

     

    ***Μετά το τέλος της αναμέτρησης το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και όλη η ομάδα των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα παραχώρησε δεξίωση στην ομάδα παλαιμάχων του Παύλου Μελά στην κοσμική ταβέρνα «Ο Σάββας» στα Σφαγεία.

    ***Την Παρασκευή (31/5) στις 8 η ώρα το βράδυ έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου Παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα σε αίθουσα του Μπάτη προκειμένου να συζητηθούν θέματα τα οποία αφορούν τις περαιτέρω δραστηριότητες του Συλλόγου.

    Comments are closed.