Bookmarks

     

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας σήμερα Τρίτη (7/5)  μετά το 4ήμερο ρεπό και ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς κατέθεσε μετά από σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν τις απόψεις του στο www.kavalagoal.gr σχετικά με τις 5 αγωνιστικές οι οποίες έχουν απομείνει για να πέσει η «καρό σημαία» του πρωταθλήματος της Football League που διανύουμε.

     

    Ο Γιώργος Μαραντάς στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον Γιώργο Μαραντά έχει ως εξής:

     

    -Κύριε Μαραντά έχουν μόλις απομείνει 5 στροφές πριν ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος της Football League. Ως προπονητής των «Αργοναυτών» πως προβληματίζεστε για τη συνέχεια αλλά και για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος;

    -«Τα πράγματα σίγουρα για μας αλλά και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες είναι λίγο δύσκολα αλλά σίγουρα εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Για μας θα ήθελα να σας πω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στο ότι οι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας μας είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τα ρόστερ των υπολοίπων ομάδων. Βέβαια είναι γνωστό και φυσιολογικό ότι στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσουμε πέραν των προβλημάτων τραυματισμών που πιθανόν να προκύψουν και προβλήματα με κάρτες. Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε μία σωστή και σοβαρή διαχείριση η οποία απαιτείται στο ρόστερ της ομάδας έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να καταφέρει να ανταπεξέλθει και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και των 5 αγώνων που έχουν απομείνει. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

     

    -Το γεγονός κύριε Μαραντά ότι η Καβάλα όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργανώτριας αρχής, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, είναι αναγκασμένες να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Το θέμα αυτό σας προβληματίζει ακόμη περισσότερο και σε ποιο βαθμό;

    -«Βεβαίως και μας δημιουργεί ακόμα περισσότερους προβληματισμούς και σίγουρα οι δυσκολίες θα είναι ακόμη περισσότερες. Ωστόσο όπως σας είπα πριν, θα επαναλάβω εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού μας για να ανταπεξέλθουμε στους 5 αγώνες που θα δώσουμε μέσα σε 14 ημέρες. Φυσικά βασικό μας μέλημα είναι το να κάνουμε όσο καλύτερες εμφανίσεις γίνεται, να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να κρατήσουμε ψηλά το όνομα της Καβάλας».

     

    -Την ερχόμενη Κυριακή (12/5) ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» υποδέχεται τη Λάρισα. Θα θέλαμε το σχόλιό σας για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι των «Αργοναυτών».

    -«Εκεί που αρχικά θα επικεντρώσουμε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας θα είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης μετά το 4ήμερο ρεπό που πήραν οι παίκτες. Από κει και πέρα, μέρα με τη μέρα και όσο πλησιάζει το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα θα ρίξουμε μεγάλο βάρος σε θέματα τακτικής. Πάνω σ’ αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε πάρα πολύ προκειμένου να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την καλύτερη προσαρμογή μας στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Μάλιστα το βάρος πλην των υπολοίπων θα πέσει στο θέμα αντιμετώπισης του επιθετικού παιχνιδιού που κάνει η ομάδα της Λάρισας έτσι ώστε να «μπλοκάρουμε» τα ατού της. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι αφού θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα αλλά πιστεύω ότι παίζονται στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης τους οποίους και θέλουμε πάρα πολύ».

     

    -Ο κόσμος της Καβάλας κύριε Μαραντά τι μπορεί να περιμένει από την ομάδα, από τις 5 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League;

    -«Θέλω να πιστεύω ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά και στα επόμενα 4 παιχνίδια, θα κάνουμε καλές εμφανίσεις προκειμένου να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον πίνακα της βαθμολογίας. Αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε και αυτό θα πρέπει να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Αλλά θέλω να σας πω, ότι και εμείς περιμένουμε από τον κόσμο μας, να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε εδώ και αρκετές εβδομάδες γιατί όπως γνωρίζουν όλοι χρησιμοποιούνται πολλά νεαρά παιδιά και σίγουρα ο κόσμος με τη βοήθειά του θα τα δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ώθηση, κάτω από τις δύσκολες στιγμές που ζούμε».

    Comments are closed.