Bookmarks

     

    Ήρθε σαν φίλος και έφυγε σαν φίλος από τον Α.Ο.Κ., ο 34χρονος αμυντικός Θόδωρος Πακάλτσης ο οποίος σήμερα Πέμπτη (4/4) και μετά τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη, προχώρησε στην από κοινού λύση του συμβολαίου του. Μάλιστα ο Θόδωρος Πακάλτσης λίγες ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ μίλησε στο www.kavalagoal.gr. Τόνισε μεταξύ των άλλων ότι φεύγει χωρίς κανένα απολύτως παράπονο και αποτέλεσε μεγάλη τιμή για τον ίδιο το ότι φόρεσε τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. Παράλληλα στη συνέντευξή του κάλεσε τους πρώην συμπαίκτες του, στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» να προσπαθήσουν για το καλύτερο έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στο στόχο του ενώ ταυτόχρονα ζήτησε από το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να στηρίξει αυτό το νέο ξεκίνημα και μάλιστα με όλες του τις δυνάμεις.

     

    Ο Θόδωρος Πακάλτσης στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά η συνέντευξη του Θόδωρου Πακάλτση στο www.kavalagoal.gr έχει ως εξής:

    -Θόδωρε σήμερα το μεσημέρι λύθηκε το συμβόλαιό σου με την ΠΑΕ Καβάλα και θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια για το γρήγορό σου πέρασμα το οποίο, θα αποτελέσει και τον τελευταίο σταθμό της ποδοσφαιρικής σου καριέρας;

    -«Η Καβάλα θα ήθελα να σας πω ότι αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής αφού πήρα την απόφαση να σταματήσω τις δραστηριότητές μου ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική και γι’ αυτό το λόγο, πρόσφατα παρακολούθησα ένα σεμινάριο για προπονητές UEFA C που έγινε στην Καβάλα. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο μου αρέσει και θέλω να δώσω συνέχεια στην καριέρα μου».

     

    -Ο Θόδωρος Πακάλτσης με ποια συναισθήματα αποχωρεί από την Καβάλα;

    -«Σίγουρα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος θεωρώ ότι δεν ήμασταν τυχεροί και το σίγουρο είναι ότι όλοι μας θέλαμε την άνοδο στη Superleague. Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στα αποδυτήρια αλλά και ο κόσμος της Καβάλας φέτος, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League έδειξαν ότι είχαν όρεξη και έδειξαν ότι από κοινού θα καταβάλλονταν μία προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα να άλλαζε κατηγορία. Το σίγουρο είναι ότι κάποια προβλήματα τα οποία προέκυψαν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά εκείνο το οποίο ακράδαντα πιστεύω είναι το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμη μέσα στους στόχους της και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος που διανύουμε μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα play-off που οδηγούν στη Superleague. Υπάρχει πολύ καλό υλικό κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι διψάνε για διάκριση, έχουν ταλέντο και δουλεύουν σκληρά και πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί και θα πρέπει να διεκδικήσει ότι καλύτερο γίνεται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μάλιστα μέσα από τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει πιστεύω ότι τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα βοηθηθούν ώστε να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερες εμπειρίες, να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα αποτελώντας ταυτόχρονα το βασικό της «κορμό»».

     

    -Ο Θόδωρος Πακάλτσης φεύγει σαν φίλος από την Καβάλα όπως σαν φίλος ήρθε;

    -«Ναι ακριβώς έτσι είναι. Εγώ πραγματικά φεύγω σαν φίλος από τον Α.Ο.Κ., φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο, παρά το γεγονός ότι δε βοήθησα όσο ήθελα την ομάδα λόγω κάποιου τραυματισμού που αντιμετώπισα. Το σίγουρο είναι ότι όσο βρισκόμουν στον Α.Ο.Κ. προσπάθησα για το καλύτερο, δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από την ομάδα και φεύγω αφήνοντας πίσω μου πολλές καλές αναμνήσεις αλλά ταυτόχρονα πολλούς και καλούς φίλους».

     

    -Κλείνοντας Θόδωρε τη συζήτησή μας θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε ποιο μήνυμα στέλνεις στους συμπαίκτες σου στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. αλλά και στον κόσμο της ομάδας;

    -«Στους πρώην συμπαίκτες μου θέλω να τους πω μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε απ’ την αρχή, να συνεχίσουν να δίνουν τα πάντα και το καλύτερο γι’ αυτή την ιστορική ομάδα και ο κάθε ένας αλλά και όλοι μαζί σε συλλογικό επίπεδο να βοηθήσουν τον Α.Ο.Κ., η ομάδα να μπει στα play-off και μέσα από αυτή την προσπάθεια να οφεληθούν και οι ίδιου. Όσο για το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να συνεχίσει και τώρα να στηρίξει ακόμη περισσότερο τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Στο «τιμόνι» βρίσκεται ένα αξιόλογης προπονητής, ο Γιώργος Μαραντάς που ξέρει να δουλεύει με επιτυχία με νέους παίκτες γιατί πιστεύω ότι η προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή εν όψει του νέου πρωταθλήματος που ο Α.Ο.Κ. θα διεκδικήσει, περίτρανα την άνοδό του στη Superleague αν δεν τα καταφέρει φέτος. Πρέπει ο κόσμος της Καβάλας να στηρίξει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη την προσπάθεια της ομάδας».

     

    -Να αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Θόδωρος Πακάλτσης να επιστρέψει στην Καβάλα αυτή τη φορά με νέα ιδιότητα, αυτή του προπονητή, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών»;

    -«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Αυτό θα ήταν πραγματικά ευχής έργο για μένα. Μόνο που αγωνίστηκαν στην Καβάλα, μόνο που φόρεσα τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος για μένα αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή. Αν έρθει η στιγμή να καθίσω στον πάγκο της Καβάλας και ως πρώτος προπονητής της τότε αυτό θα με έκανε ακόμη πιο υπερήφανο. Άλλωστε στο μέλλον κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί».

    Comments are closed.