Bookmarks

     

    Μονοήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου για παίκτες μικρών ηλικιών διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας την Κυριακή 19 Μαΐου, στο νησί της Θάσου. Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο απευθύνεται σε παίκτες οι οποίοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2000 και περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μάλιστα σ’ αυτό αναφέρονται και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Αετός Ορφανού-Ηρακλής Καβάλας και Φάρος Μαριών-Ποντιακός Ποντολιβάδου θα διεξαχθούν στα γήπεδα Ορφανίου και Λιμεναρίων αντίστοιχα.

     

    2. Την Κυριακή 14-4-2013 και ώρα 4.μ.μ θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ατρόμητος Λεκάνης-Φρίξος Πλατανοτόπου για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

     

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Άρης Πηγών-Ατρόμητος Λεκάνης θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-4-2013 και ώρα 11π.μ.

     

    4. Την Κυριακή 14-4-2013 θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών στο γήπεδο της Ν. Περάμου.

     

    5. Το Σάββατο 13-4-2013 και ώρα 11.30 στο ενωσιακό γήπεδο η μικτή μας ομάδα προπαίδων υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Θράκης.

     

    6. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΜΣ Παραδείσου-Ατρόμητος Λεκάνης, Αίας Παναγίας-Ατρόμητος Χαλκερού, Αετός Ερατεινού-Οι Λύκοι και Φρίξος Πλατανοτόπου-Πανιώνιος Ξεριάς για το Σαββατοκύριακο 13-14/4/2013 δεν θα διεξαχθούν.

    7. Έγινε η κλήρωση για τους πρωταθλητές των ενώσεων που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Γ’ Εθνικής κατηγορία και είναι για τον πρωταθλητή μας το παρακάτω:

    Ε.Π.Σ. Ξάνθης-Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ε.Π.Σ. Καβάλας-ΕΠΣ Έβρου

    Ε.Π.Σ. Θράκης-Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος οι αγώνες είναι αντίστροφα.

     

    8. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πόλη μας και με ευθύνη της Ε.Π.Σ. Καβάλας η σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C. Τη σχολή παρακολούθησαν σαράντα τρεις υποψήφιοι προπονητές από την Καβάλα και τη Δράμα.

     

    9. Όσα σωματεία επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο μονοήμερο τουρνουά, για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών που πρόκειται να διοργανώσει η Ε.Π.Σ Καβάλας την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στη Θάσο. Το τουρνουά θα απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ13), δηλαδή που γεννήθηκαν μετά την 1-1-2000. Τα σωματεία θα έχουν την υποχρέωση να μεταβούν μόνον έως το πορθμείο της Κεραμωτής. Από το σημείο εκείνο και μέχρι επιστροφής στην Κεραμωτή της μετακινήσεις θα αναλάβει η Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    10. Τιμωρήθηκε ο προπονητής του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Τσακώνας Δ. με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους έως τέλος αγωνιστικής περιόδου για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Κεραυνός Πέρνης-Απόλλων Χρυσοχωρίου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 15-4-2013.

     

    11. Τιμωρήθηκε ο εκπρόσωπος του σωματείου Αναγέν. Λιμεναρίων κ. Κοντογεωργίου Κ. με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για εξήντα (60) ημέρες για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 15-4-2013.

     

    12. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Μπότσι Ορλάντο Ηρακλής Καβάλας 1 αγωνιστική

    Χαϊτίδης Π. Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου 4 αγωνιστικές

    Λορέντζος Χρ. Αναγέννηση Λιμεναρίων 3 αγωνιστικές

    Ιατρόπουλος Λαζ. Δόξα Αμυγδαλεώνα 2 αγωνιστικές

    Καλασίδης Χ. ΑΟ Ποταμιάς 2 αγωνιστικές

    Μόσχος Νικ. Φίλιππος Χρυσοκάστρου 2 αγωνιστικές».

    One Response to “Μονοήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου για παίκτες μικρών ηλικιών διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας την Κυριακή 19 Μαΐου, στο νησί της Θάσου”