Bookmarks

    «Φωτεινό» παράδειγμα ανθρώπου χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε απόλυτα και άμεσα προχώρησε στις διαδικασίες έκδοσης ατομικού τραπεζικού λογαριασμού, στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Καβάλας Σούλη Χατζησάββα, ο οποίος ως γνωστών σε ατύχημα που είχε το προηγούμενο καλοκαίρι έχασε μέρος του αριστερού του ποδιού. Μάλιστα το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε ευχαριστεί τον Υφυπουργό Εργασίας και Καβαλιώτη Βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο, για την κίνηση ανθρωπιάς και συμπαράστασης σε συνάνθρωπό μας.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων τονίζονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο πλην του συγκεκριμένου θέματος σημειώνονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Οι υπόλοιποι εντός έδρας αγώνες του σωματείου Αετός Ορφανού θα διεξαχθούν στο γήπεδο Ορφανίου, λόγω έργων συντήρησης που γίνονται στο γήπεδο Οφρυνίου.

     

    2. Οι από αναβολή αγώνες της 16-3-2013 θα διεξαχθούν ως έχει το πρόγραμμα που ακολουθεί:

    Τετάρτη (10/4)

    Νέας Καρυάς (17.00): Εθνικός Νέας Καρυάς-ΠΑΟ Καβάλας

    Γέροντα (17.00): Μαίανδρος Γέροντα-Άρης Κεχροκάμπου

     

    Τετάρτη (17/4)

    Πολυστύλου (17.30): Ασπίς Πολυστύλου-Ολυμπιακός Καβάλας

    Λυδίας (17.30): Δόξα Λυδίας-Ατρόμητος Ακροβουνίου

    Ερατεινού (17.30): Αετός Ερατεινού-Φρίξος Ελευθερούπολης

    Κρυονερίου (17.30): Ελπίς Κρυονερίου-Λύκοι

     

    3. Παρακαλούνται τα σωματεία που δεν διέθεσαν τα εισιτήρια του αγώνα Παλαίμαχοι Α.Ο.Κ.-Παλαίμαχοι Εθνικής Ελλάδος για την οικονομική ενίσχυση του πρώην ποδοσφαιριστή Δρόσου Χατζησάββα, να τα επιστρέψουν στην Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    4. Το σωματείο Πανιώνιος Ξεριάς, αποσύρεται των υπολοίπων αγώνων κατάταξης. Ως εκ τούτου τα αντίπαλα του Πανιωνίου σωματεία θα κερδίζουν τους μεταξύ τους αγώνες με σκορ (3-0).

     

    5. Η μικτή μας ομάδα προπαίδων ταξιδεύει την Κυριακή 7-4-2013 στον Ξηροπόταμο Δράμας όπου πρόκειται στις 12.π.μ. ώρα να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Δράμας.

     

    6. Σε μία εποχή όπου γύρω μας βασιλεύει ο ρεαλισμός, η απομόνωση και η αδιαφορία για τον συνάνθρωπο, ευτυχώς που υπάρχει ο χώρος του αθλητισμού, και ιδιαίτερα οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν και παραμένουν πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Φωτεινό παράδειγμα ανθρώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ο Καβαλιώτης Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ένας άνθρωπος που διακρίθηκε στο χώρο του αθλητισμού με τις επιδόσεις του και το ήθος του. Σήμερα ο Υφυπουργός ευαισθητοποιημένος από το ατύχημα που είχε ο πρώην ποδοσφαιριστής Σούλης Χατζησάββας, κατάφερε με απόφαση του Υπουργείου που ηγείται να λειτουργήσει ατομικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό με αριθμό 286-603834-40 στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος που έχει σαν σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, για την προμήθεια πρόσθετου ηλεκτρονικού μέλους, στον ασθενή ποδοσφαιριστή. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που δύνανται στον ανωτέρω λογαριασμό. Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο τις Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αλλά και εκπροσωπώντας όλους του ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο νομό μας, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο για την κίνηση ανθρωπιάς και συμπαράστασης σε έναν συνάνθρωπό μας έναν συμπολίτη μας, τον Σούλη Χατζησάββα.

     

    7. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας συναισθανόμενο και συμμεριζόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει το τελευταίο διάστημα, η μεγάλη ομάδα του νομού μας, η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα, παρακαλεί όλους του παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους του νομού μας να στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλει, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα προβλήματα που την ταλαιπωρούν. Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο, μέχρι τέλους της ποδοσφαιρικής περιόδου, κρίνεται επιβεβλημένη, αφού έτσι θα τονώσουμε κατά πρώτο λόγο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, ενώ κατά δεύτερο λόγο θα δώσουμε και μία οικονομική ανάσα στη διοίκηση.

     

    8. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας συγχαίρει θερμά τους τρεις εκπροσώπους μας Άρη Ακροποτάμου-Βυζάντιο Κοκ/ματος και Ορφέα Ελευθερούπολης στην νεοσύστατη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του Α.Ο. Καβάλας στη Β’ Εθνική κατηγορία δίνει μία νέα ώθηση και δυναμική ενώ ταυτόχρονα απεικονίζει πλήρως, την πρόοδο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Οι ομάδες μας αυτές, θα αποτελέσουν στο μέλλον, το σκαλοπάτι για κάθε νεαρό ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που ονειρεύεται να σταδιοδρομήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελείται στην ένωση, αφού δικαίως μας κατατάσσουν στην πρώτη θέση, μεταξύ των ενώσεων ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τόσο για το παραγόμενο έργο όσο και για την εκπροσώπησή μας στις Εθνικές κατηγορίες. Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε σε όλους του παράγοντες των σωματείων μελών μας, ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας ώστε να παραμείνει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο στην κορυφή του ποδοσφαίρου της περιοχή μας. Ζητούμε δε απ’ όλους, να στηρίζουν την προσπάθεια των σωματείων μας Α.Ο. Καβάλα, Άρη Ακροποτάμου, Βυζάντιο Κοκ/ματος, και Ορφέα Ελευθερούπολης να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί η κάθε μια από αυτές τη νέα χρονιά.

     

    9. Πολύ καλή θεωρείται η κλήρωση, που είχε ο Κυπελλούχος της ένωσής μας Άρης Ακροποτάμου, αφού η κλήρωση έβγαλε γηπεδούχο αν βέβαια κερδίσει, τους τρεις πρώτους αγώνες του. Στη συνέχεια με κλήρωση θα βγει ο ημιτελικός και ακολουθεί ο τελικός. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας εύχεται ολόψυχα στον Άρη Ακροποτάμου καλή πορεία και είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι το φετινό κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, θα πάρει για μία ακόμη φορά θέση στην τροπαιοθήκη μίας ακόμη Καβαλιώτικης ομάδας, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Μ.Α. Ορφανίου. Το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γράφει μία ακόμη λαμπρή σελίδα της πολύχρονης ζωής του.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ανθόπουλος Γρ. Ελπίς Κρυονερίου 3 αγωνιστικές

    Σιδηρόπουλος Ν. Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου 1 αγωνιστική

    Στρατήρος Π. Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου 2 αγωνιστικές

    Πυργιώτης Θ. Μαίανδρος Γέροντα 1 αγωνιστική».

    Comments are closed.