Bookmarks

     

    Μετά το ρεπό της Τρίτης (5/3) στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (6/3). Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (10/3) για την 26η αγωνιστική στη Φυλή με αντίπαλο τον τοπικό Θρασύβουλο. Μάλιστα σήμερα (6/3) το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιελάμβανε διπλή προπόνηση με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Και από τις δύο προπονήσεις απουσίασαν οι Εντιαγέ και Παγώνης που προσβλήθηκαν από ίωση.

     

    Διπλή ήταν η προπόνηση

    Πιο συγκεκριμένα το πρωί οι παίκτες του Α.Ο.Κ. προχώρησαν σε ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα βαρών του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ενώ η απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με την μπάλα. Και από τις δύο προπονήσεις απουσίασαν τόσο ο Τενέμα Εντιαγέ όσο και ο Τάσος Παγώνης οι οποίοι προσβλήθηκαν από ίωση.

     

    Προβληματισμός για τις απουσίες

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι δικαιολογημένοι είναι οι «πονοκέφαλοι» για τον Κιλκισιώτη προπονητή της Καβάλας Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Φυλή με τον Θρασύβουλο δεν υπολογίζει τουλάχιστον σε 4 ποδοσφαιριστές του «βασικού κορμού» της ομάδας οι οποίοι λόγω καρτών που συμπλήρωσαν δεν έχουν δικαίωμα για να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Νίκου Παπαδόπουλου είναι οι τιμωρημένοι Στέλιος Μαραγκός (7 κάρτες-δε θα παίξει και με τη Νίκη Βόλου), Τενέμα Εντιαγέ (4 κάρτες), Ιβάν Τάσιτς (7 κάρτες-δε θα παίξει και με τον Εργοτέλη) και Παντελής Ντουτσαρίδης (3 αγωνιστικές). Το γεγονός αυτό μάλιστα να σημειώσουμε ότι δικαιολογημένα προβληματίζει εντονότατα τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος αναζητεί εκείνες τις λύσεις, μέσω των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο δυναμικό των «Αργοναυτών» έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Άλλωστε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο το οποίο βρίσκεται το πρωτάθλημα της Football League, «πολυτέλεια» για τον Α.Ο.Κ. θεωρείται η απουσία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, πολύ περισσότερο δε όταν οι «Αργοναύτες» καλούνται την ερχόμενη Κυριακή (10/3) να δώσουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Θρασύβουλο και μάλιστα στο γήπεδό του. άλλωστε είναι γνωστό ότι οι «Αργοναύτες» βρίσκονται μία ανάσα από τη διαχωριστική ζώνη που οδηγεί στα play-off για την άνοδο στη Superleague και όπως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και σε όλες που θα ακολουθήσουν η ομάδα χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

     

    Ο Αθανάσιος Μπορτζάρης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αθανάσιος Μπορτζάρης της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. μέσα στη Φυλή με τον Θρασύβουλο για την 26η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (10/3) και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ιωάννης Παπαδήμας και Θεμιστοκλής Σπανός με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Συμεών Κοσικίδη (Ε.Π.Σ. Αθηνών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Γεώργιο Χατζηδάκη (Ε.Π.Σ. Χανίων). Εξάλλου την αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλων Σμύρνης ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Ο χορός της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

    Το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο κέντρο εκδηλώσεων «Μιχάλης» στο Περιγιάλι της πόλης ο ετήσιος χορός της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η ώρα προσέλευσης έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ, η τιμή εισόδου κατ’ άτομο είναι 18 ευρώ, η τιμή εισόδου για ζευγάρι είναι 35 ευρώ και η τιμή εισόδου για το παιδί είναι 10 ευρώ. Περιλαμβάνεται ζωντανή μουσική, απεριόριστο ποτό και πολλές εκπλήξεις ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να λάβουν μέρος στο χορό της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6944-260.667.

    Comments are closed.