Bookmarks

     

    Την πρόθεσή τους να μην συμμετέχουν στη σημερινή (18/2) προγραμματισμένη για το πρωί προπόνηση στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», κατέθεσαν λίγο μετά την άφιξή τους στα αποδυτήρια της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίδρασή τους για την καθυστέρηση των πληρωμών που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, προσήλθαν κανονικότατα σήμερα Δευτέρα (18/2) λίγο πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης γύρω στις 10.30 το πρωί και λίγο αργότερα, στην επικοινωνία την οποία είχαν οι αρχηγοί της ομάδας αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη, αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη προπόνηση τονίζοντας ότι τους οφείλονται χρήματα και παρατηρείται καθυστέρηση στην καταβολή τους.

     

    Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης τους υπογράμμισε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο αναμένονται κάποιες εξελίξεις αλλά ωστόσο αυτές δεν σημειώθηκαν κυρίως στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Παράλληλα ο ίδιος άφησε «ανοιχτό» κάποιο παράθυρο καταβολής χρημάτων σε όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. χωρίς να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία.

     

    Κανένα πρόβλημα για τον Παναιτωλικό

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Καβάλα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μετά την απεργιακή κινητοποίηση των ποδοσφαιριστών σε ότι έχει να κάνει με την εκτός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει την Τετάρτη (20/2) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για την 23η, εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η αποστολή του Α.Ο.Κ. θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη (19/2) στις 9 το πρωί οδικός για την πόλη του Αγρινίου όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης ενώ εκτός αποστολής θα μείνει ο Δημήτρης Πλιάγκας ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και τη μία εκ των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

    Αποστολίδης, Σουλογάνης, Πακάλτσης, Παγώνης, Μαραγκός, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Ντόσης, Τάσιτς, Κάργας, Ν’ Ντιαγιέ, Γελαδάρης, Μπρατσιάνι, Πάτο, Ρεβυθόπουλος, Τσομπανόπουλος, Ντος Σάντος, Ντουτσαρίδης, Κοτίτσας, Παπαδόπουλος.

     

     

     

    Comments are closed.