Bookmarks

     

    Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη πήρε η Καβάλα η οποία πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου που έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων σε ολόκληρο το 90λεπτο και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μία νίκη δίκαιη πέρα για πέρα για τον Α.Ο.Κ. η οποία σκόρπισε τον ενθουσιασμό και την χαρά σε όλους εκείνους οι οποίοι τον αγαπούν και στα δύσκολα είναι κοντά του.


     

    Έτσι λοιπόν κοντά στις θέσεις των play-off βρέθηκε η Καβάλα η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση στα Γιαννιτσά όπου επικράτησε (0-2) της τοπικής Αναγέννησης παίρνοντας τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στη Football League. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου από την αρχή του αγώνα έδειξαν τις αρετές τους και κυρίως απέδειξαν ότι ήθελαν το νικηφόρο αποτέλεσμα περισσότερο από τον αντίπαλο τους. Μάλιστα απέδειξαν ότι οι μεγάλες ομάδες, στα δύσκολα φαίνονται και ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα.

    Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού όταν και είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Στο 13’ ο Ντιαγέ με διπλή προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους «αργοναύτες», γράφοντας το (0-1). Το τελικό αποτέλεσμα (0-2), διαμορφώθηκε από τον Ντόση στο 43’ με ωραίο πλασέ. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 90′ αποβλήθηκε ο Σαμαρόπουλος.

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Πολύ καλός ήταν στα σφυρίγματα του ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Νίκος Τεβεκέλης και οι βοηθοί του  Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και Κωνσταντίνος Λαφαντζής (Ε.Π.Σ. Πιερίας). Τέταρτος διαιτητής αγώνα ήταν ο Δημήτριος Μαλούτας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με παρατηρητή διαιτησίας τον Γεώργιο Φωτιάδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Καρακάσογλου (46’ Ζαγοριανός), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Καπνίδης, Κυριακίδης (22’ Βλαχόπουλος), Αντρεΐνι (69’ Καμπάνης), Καρπαθάκης, Χαρμάνας, Σιδηρόπουλος.
    ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Πλιάγκας (12’ Κούτεφ), Μαραγκός, Ντόσης (89’ Ρεβυθόπουλος), Μπάρι, Ντιαγέ (46’ Μπρατσιάνι).

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

    Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως τα γκολ ήταν καθοριστικά για να φέρει στα μέτρα της η Καβάλα το παιχνίδι και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Γιαννιτσά. Ο προπονητής της Καβάλας, είπε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημα που δεν δέχθηκε γκολ από την Αναγέννηση και από εκεί και πέρα πήρε το προβάδισμα και την διαφορά ασφαλείας για το δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικά δήλωσε:
    «Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Η Αναγέννηση στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και αυτό θα έδινε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Ευτυχήσαμε εμείς να σημειώσουμε πρώτοι γκολ και να έρθει ακόμη ένα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Αυτό έφερε το παιχνίδι στα μέτρα μας και από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολο το έργο μας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει και έγιναν ελάχιστες φάσεις. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη επτάδα και αυτό θα κυνηγήσουμε στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με δύο διαδοχικές νίκες και προχωράμε».

     

    Η 21η αγωνιστική

    Καλλιθέα-Λάρισα 0-1

    Εργοτέλης-Νίκη Βόλου 0-0

    Πανσεραικός-Φωκικός 2-1

    Ηρακλής Ψαχνών-Θρασύβουλος 2-0

    Αν. Επανομής-Βύζας Μεγάρων 0-0

    Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή 2-1

    Αναγ. Γιαννιτσών-Καβάλα 0-2

    Πιερικός-Εθνικός Γαζώρου 1-0

    Ολυμπιακός Βόλου-Καλλονή 1-1

    Παναιτωλικός-Ηρακλής

    Ρεπό έχει η Δόξα Δράμας

    One Response to “Οι μεγάλες ομάδες, στα δύσκολα φαίνονται και ο Α.Ο.Κ. σήμερα Κυριακή (10/2) κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα παίρνοντας σπουδαίο διπλό με (0-2) – Με γκολ των Ντιαγέ και Ντόση – Νίκος Παπαδόπουλος: “Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με δύο διαδοχικές νίκες και προχωράμε”.”