Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/2) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και από την πλευρά του ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, με τους συνεργάτες του, επιχειρούν να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις προκειμένου οι «Αργοναύτες» να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο των Θεσσαλών και ταυτόχρονα να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τα play-off.

     

    Καθοριστική αναμέτρηση

    Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, δικαιολογημένα θα έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι αφού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα συναντηθούν δύο ομάδες οι οποίες έχουν έναν και κοινό στόχο και αυτός είναι η επιστροφή τους στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το γεγονός αυτό μάλιστα, «ξυπνάει» ακόμα περισσότερο τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν την ερχόμενη Κυριακή (17/2) στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» βοηθώντας τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Μάλιστα οι Καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι προκειμένου όλα να πάνε καλά και η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να φτάσει στην 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

     

    Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

    Την ίδια ώρα χωρίς ιδιαίτερα και σοβαρά προβλήματα συνεχίζεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» και σήμερα Πέμπτη (14/2) η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γιώργου Ιωσηφίδη στη Νέα Καρβάλη. Μία προπόνηση η οποία περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής αλλά και ασκήσεις με την μπάλα. Μάλιστα ο Κιλκισιώτης τεχνικός της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του προσπαθεί όσο καλύτερα γίνεται, να σχεδιάσει τα πλάνα του για την 11άδα η οποία θα ξεκινήσει τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Το ευχάριστο για τον ίδιο αποτελεί το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών δείχνουν ότι σιγά σιγά τα ξεπερνάν. Αυτό ισχύει τόσο για τον Ευθύμη Κοτίτσα που αποθεραπεύτηκε πλήρως και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του όπως και για τον επιθετικό Δημήτρη Πλιάγκα ο οποίος, τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά κι υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή. Βέβαια τα ευχάριστα για τον Νίκο Παπαδόπουλο έρχονται και από τις επιστροφές των Μάρκος Ντο Σάντος και Παντελή Ντουτσαρίδη. Δύο παίκτες οι οποίοι είχαν συμπληρώσει από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη Κυριακή (10/2) στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Από την άλλη πλευρά ο μεν Ιβάν Τάσιτς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ο δε Δημήτρης Πλιάγκας συμπλήρωσε  7 κίτρινες κάρτες. Στους εν λόγω δύο παίκτες ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει αφού η ΠΑΕ Καβάλα θα δηλώσει να εκτίσουν τις ποινές τους σε αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Football Leagueπου έπονται. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου δε θα είναι οι τραυματίες Νίκος Καπνόπουλος και Νίκος Ζιαμπάρης.

     

    Σε εξέλιξη το θέμα της πώλησης

    Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι  το θέμα της πώλησης μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα με το ενδιαφέρον ωστόσο συγκεκριμένων αγοραστών να θεωρείται δεδομένο. Το όλο θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος έχει συζητήσει με τους φερόμενους ως αγοραστές . Άλλωστε για τον λόγο αυτό βρίσκεται στην Αθήνα και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα, Κώστας Τσαλίκης. Εξελίξεις μάλιστα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

     

    Συνεδριάζει η Football League

    Εξάλλου την Παρασκευή (15/2) θα συνεδριάσουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Β΄ και Γ΄ Εθνικής για την τελική επικύρωση της αλλαγής στη Football League. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να «σφραγιστεί» η νέα Football League των δύο ομίλων με 14 ομάδες στον καθένα από τη σεζόν 2013-2014. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League-Football League 2 εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την προγραμματισμένη συνεδρίαση στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Συνεδριάζει την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12.30, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση σύμβασης ΟΠΑΠ ΑΕ, 2. Ενημέρωση σχετικά με ΠΣΑΠ, 3. Αναδιάρθρωση κατηγοριών, 4. Απόφαση διαιτητικού δικαστηρίου, 5. Διάφορα θέματα».

     

    Comments are closed.