Bookmarks

     

    Στα πλαίσια των επιμορφωτικών ημερίδων που διοργανώνει η τοπική Ένωση, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και ο αρχιδιαιτητής Βασίλειος Κυριακούδης θα επισκεφτούν το νησί της Θάσου και θα μιλήσουν σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές του νησιού, για θέματα κανονισμών ποδοσφαίρου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό αλλά και για τις τελευταίες δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας δίνονται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Η Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μετά από συνεχόμενη πίεση προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατάφερε για μία ακόμη φορά, να φέρει στην πόλη μας, τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C. Η Ε.Π.Ο. στο εξής δεν θα επιτρέψει να εργαστούν ειδικά στα τμήματα υποδομής ως προπονητές άτομα τα οποία δεν θα έχουν πτυχίο προπονητή. Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη σχολή, μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην Ε.Π.Σ. Καβάλας έως την 25 Φεβρουαρίου 2013. Η σχολή θα λειτουργήσει από 25 Μαρτίου 2013 έως 2 Απριλίου 2013. Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον υποψήφιων προπονητών από γειτονικές ενώσεις, οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν σχολή στις πόλεις τους, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι Καβαλιώτες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το ταχύτερο δυνατόν.

     

    2. Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ο αρχιδιαιτητής Βασίλειος Κυριακούδης θα επισκεφτούν το νησί της Θάσου, στα πλαίσια των επιμορφωτικών ημερίδων που διοργανώνει η Ένωση και θα μιλήσουν σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές του νησιού για θέματα Κανονισμών Ποδοσφαίρου. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων «Όνειρο Ζωής» που βρίσκεται στο δασύλλιο του Πρίνου στις 6.μ.μ. ώρα.

     

    3. Μετά τη λήξη των αγώνων πρωταθλήματος της League και της Α’ κατηγορίας η Ε.Π.Σ. Καβάλας στη συνεδρίασή της 12-2-2013 θα προβεί στην επικύρωση της βαθμολογίας κατά κατηγορία αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα να συγκροτηθούν τα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού και στη συνέχεια την Τρίτη 12-2-2013 6.μ.μ. ώρα στα γραφεία της ένωσης να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων για τη Β’ φάση.

     

    4. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Πανιώνιος Ξεριάς κ. Σερετόπουλος Κ με ένα (1) μήνα αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΑΜΣ Παραδείσου-Πανιώνιος Ξεριάς. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 11-2-2013.

     

    5. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου ΑΜΣ Παραδείου κ. Καραματσίκο Θ με δύο (2) μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΑΜΣ Παραδείσου-Πανιώνιος Ξεριάς. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 11-2-2013.

    6. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ ο προπονητής του σωματείου Άρης Πρίνου κ. Κεσαπίδης Σωκράτης για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Απόλλων Χρυσοχωρίου-Άρης Πρίνου. Η ποινή πρέπει να εξοφληθεί έως 11-3-2013.

     

    7. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους τριάντα (30) ημερών ο παράγοντας του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Ποδάρας Θ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Απόλλων Χρυσοχωρίου-Άρης Πρίνου. Η ποινή αρχίζει από την Δευτέρα 11-2-2013.

     

    8. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εισόδου του από τους αγωνιστικούς χώρους τριάντα (30) ημερών ο παράγοντας του σωματείου Βρασίδα Ν.Περάμου κ. Μπιλμπίλης Β,  για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Βρασίδας Ν.Περάμου Α.Ε. Καβάλας. Η ποινή αρχίζει από την Δευτέρα 11-2-2013.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Σαμαράς Φ. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1 αγωνιστική

    Κοτσέλα Π. Ποσειδών Καβάλας 1 αγωνιστική

    Κίσσας Γ. Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου 2 αγωνιστικές

    Λαπαντώνης Σ. Πανιώνιος Ξεριάς 1 αγωνιστική

    Μπανίδης Κ. Πανιώνιος Ξεριάς 2 αγωνιστικές

    Σαραπίδης Φ. ΑΜΣ Παραδείσου 2 αγωνιστικές

    Αρλακίδης Κ. Απόλλων Χρυσοχωρίου 1 αγωνιστική

    Συμεωνίδης Α. Κεραυνός Καλλιράχης 1 αγωνιστική

    Γκόρδης Π. Μαίανδρος Γέροντα 1 αγωνιστική

    Γαζγαλίδης Π. Μαίανδρος Γέροντα 1 αγωνιστική».

    One Response to “Το νησί της Θάσου θα επισκεφτούν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ο αρχιδιαιτητής Βασίλειος Κυριακούδης στο πλαίσιο επιμορφωτικών ημερίδων”