Bookmarks

     

    Στο τελευταίο στάδιό της βρίσκεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/2) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται το θέμα της πώλησης μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα το οποίο έρχεται σε συνάρτηση και με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Μέσα στα αποδυτήρια τα πάντα λειτουργούν άψογα και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας είναι αποφασισμένοι προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όπως και ο φίλαθλος κόσμος προκειμένου ο Α.Ο.Κ., να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου και να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Στο τελικό της στάδιο έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και στην προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή (15/2) απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος, πρόσθεσε ένα ακόμη κομμάτι για τους 11 τους οποίους και θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το ευχάριστο είναι ότι τα προβλήματα έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό για τον Κιλκισιώτη τεχνικό. Και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών έδειξαν ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε τα έχουν ξεπεράσει. Πιο συγκεκριμένα τόσο ο Δημήτρης Πλιάγκας όσο και ο Ευθύμης Κοτίτσας, αποθεραπεύτηκαν πλήρως και υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Μάρκο Ντο Σάντος και Παντελή Ντουτσαρίδη οι οποίοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους. Ο Βούλγαρος Ντάνιελ Κούτεφ που αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούςέμεινε εκτός αποστολή  ενώ την ίδια ώρα οι Νίκος Καπνόπουλος και Νίκος Ζιαμπάρης εξακολουθούν να είναι τραυματίες. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (16/2) το μεσημέρι με την τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια ο Κιλκισιώτης προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η αποστολή του Α.Ο.Κ. αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Σουλογάνη, Πακάλτση, Παγώνη, Μαραγκό, Καλαγκάνη, Τριποτσέρη, Ντόση, Τάσιτς, Κάργα, Ν’ Ντιαγιέ, Γελαδάρη, Χλωρό, Πλιάγκα, Μπρατσιάνι, Πάτο, Ρεβυθόπουλο, Τσομπανόπουλο, Ντος Σάντος, Ντουτσαρίδη, Κοτίτσα.

     

    Κινητοποίηση από τον κόσμο

    Την ίδια ώρα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κινητοποίηση από πλευράς των Καβαλιωτών φιλάθλων για το Κυριακάτικο (17/2) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και από πλευράς των Διοικήσεων τόσο του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και από μέρους της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος να κινητοποιηθεί και να δώσει δυναμικό παρών στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (17/2) κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλωστε άπαντες εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και το σίγουρο είναι ότι με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Ο.Κ. μπορεί να κάνει «θαύματα». Βέβαια σε συνάρτηση με την πολύ καλή δουλειά η οποία γίνεται από το Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του στις καθημερινές προπονήσεις.

     

    Ο Ιωάννης Καμπαξής σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ιωάννης Καμπαξής της Ε.Π.Σ. Ευβοίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βασίλειος Καμπούρης και Γεώργιος Πασχαλίδης με 4ο διαιτητή τον Γεώργιο Μαστακά (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Ιωαννίδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

     

    Η ερχόμενη 22η αγωνιστική

    Καλλιθέα-Δόξα Δράμας

    Λάρισα-Πανσερραϊκός 0-1

    Νίκη Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

    Φωκικός-Αναγ. Επανομής

    Θρασύβουλος-Απόλλων Σμ.

    Βύζας Μ.-Αναγ. Γιαννιτσών

    Παναχαϊκή-Πιερικός

    Καβάλα-Ολυμπιακός Β.

    Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής

    Καλλονή-Παναιτωλικός

    Ρεπό έχει ο Εργοτέλης

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (21-12) 41

    2. Ηρακλής Ψαχνών (23-13) 38

    3. Απόλλων (20-14) 34

    4. Λάρισα (23-11) 33

    5. Νίκη Βόλου (22-14) 33

    6. Ολυμπιακός Βόλου (21-11) 32

    7. Πανσερραϊκός (19-17) 31

    8. Καλλονή (16-13) 30

    9. Παναιτωλικός (23-13) 30

    10. ΑΕΠ Ηρακλής (21-16) 29

    11. Καβάλα (17-14) 28

    12. Δόξα Δράμας (18-16) 27

    13. Eθνικός Γαζώρου (18-15) 27

    14. Πιερικός (15-24) 24

    15. Καλλιθέα (21-24) 23

    16. Αναγέν. Γιαννιτσών (18-29) 21

    17. Φωκικός (14-24) 19

    18. Παναχαϊκή 2005 (15-20) 18

    19. Θρασύβουλος (9-18) 17

    20. Βύζας Μεγάρων (10-25) 11

    21. Αναγέν. Επανωμής (11-32) 11

    One Response to “Στο τελευταίο στάδιό της βρίσκεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/2) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται το θέμα της πώλησης μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα το οποίο έρχεται σε συνάρτηση και με τις πληρωμές”