Bookmarks

     

    Μετά την άκρως εντυπωσιακή όσο και ουσιαστική παρουσία του Γουίλιαμ Κόλεμαν στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου (19/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τον Απόλλωνα Πάτρας και με την υπερπολύτιμη νίκη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με σκορ (85-67), ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση από τον ΕΣΑΚΕ. Έτσι λοιπόν πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Basketleague ΟΠΑΠ με στατιστικά που προκαλούν δέος: 35 πόντοι, 13/18 δίποντα, 9/14 βολές, 9 ριμπάουντ, 8 κερδισμένα φάουλ σε 38 λεπτά παρουσίας, ανακηρύχθηκε ο καλαθοσφαιριστής της Ένωσης, Γουίλιαμ Κόλεμαν ο οποίος συνέβαλε σε μέγιστο βαθμό για την υπερπολύτιμη νίκη της ομάδας του η οποία ταυτόχρονα σημαίνει και ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία των «μεγάλων» του ελληνικού μπάσκετ.

     

    Οι δηλώσεις του Γουίλιαμ Κόλεμαν

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλα ολοκλήρωσε το παζλ και πλέον είναι έτοιμη να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της χώρας μας, σύμφωνα με τον Ουίλιαμ Κόλεμαν. Ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής, ωστόσο παραδέχθηκε πως το βραβείο ανήκει σε όλους στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κι όχι μόνο στον ίδιο, αφού άπαντες έβαλαν το λιθαράκι τους για να φθάσουν στη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών. Αναλυτικά ο Γουίλιαμ Κόλεμαν δήλωσε τα εξής:

     

    -Για την ανάδειξή του ως MVP της 17ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, ο Γουίλιαμ Κόλεμαν δήλωσε τα εξής:

    -«Το ότι βγήκα MVP της αγωνιστικής για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά θα πρέπει να τονίσω πως αυτό τα βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα, παίκτες, προπονητές, γυμναστές, φροντιστές, κόσμος, όλοι! Δουλέψαμε σκληρά σαν ομάδα, παίξαμε άμυνα, πήραμε ριμπάουντ, τρέξαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε».

     

    -Για τη συνεισφορά των συμπαικτών του στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Πατρών ο ίδιος υπογράμμισε μεταξύ των άλλων:

    -«Ανήκει σε όλους μας ο τίτλος του MVP. Π.χ. ο Γκρέγκορ Άρμπετ κράτησε χαμηλά τα ποσοστά του Μακ Κόλουμ που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ο Ντέιβιντ Ταιρού αμέσως μπήκε στην ομάδα στις ελάχιστες ημέρες που ήταν μαζί μας κι έδωσε λύσεις, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς μοίρασε απίστευτες πάσες και γενικά όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Νομίζω πως στην Καβάλα βρήκαμε τα κομμάτια που μας έλειπαν, ώστε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να σώσουμε την ομάδα».

     

    -Για τους φιλάθλους της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ο Γουίλιαμ Κόμεμαν μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια. Χαρακτηριστικά ο ίδιος τόνισε τα εξής:

    -«Στέλνω την αγάπη μου στο φανταστικό κόσμο της Καβάλας, που δείχνουν την αγάπη του σε κάθε ματς στην Καλαμίτσα. Όλοι μαζί μπορούμε μόνο να σώσουμε την ομάδα».

    Comments are closed.