Bookmarks

     

    Ανακούφιση προέκυψε μέσα στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Καβάλα σήμερα Πέμπτη (7/2) το πρωί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μετά την ομιλία του τεχνικού διευθυντή Κώστα Τσαλίκη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα για πληρωμές στις αρχές ερχόμενης εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης βρέθηκε στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» λίγο πριν από την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και εκεί, αφού τους συνεχάρη για τη νίκη τους σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής με το άνετο σκορ (3-0), τους επισήμανε ότι στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται θα υπάρξουν πληρωμές.

     

    Το γεγονός αυτό μάλιστα έδειξε να ικανοποιεί τους ποδοσφαιριστές της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά οι οποίοι ανακουφίστηκαν κατά κάποιο τρόπο μετά την καθυστέρηση που υπάρχει σε επίπεδο πληρωμών. Έτσι και μετά τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη τα πράγματα δείχνουν ότι έχουν ηρεμήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό γεγονός το οποίο θα παίξει το δικό του ρόλο στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή (10/2) ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο των Γιαννιτσών κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

     

    Αυλαία για τον πρώτο γύρο με νίκη

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στον επίλογο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Football League, η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πάρει ένα εκτός έδρας «τρίποντο» αφού είναι γνωστό ότι ο Α.Ο.Κ. μακριά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» έχει να κερδίσει από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ημερομηνία που οι «Αργοναύτες» πήραν το διπλό στο Βόλο από τη Νίκη με (0-2). Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας έχει βελτιωθεί και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό μετά την εύκολη επικράτηση σε βάρος της Επανομής με (3-0) με την ομάδα να δείχνει αισθητά σημάδια βελτίωσης σε όλες τις γραμμές και προς όλες τις κατευθύνσεις. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στις τάξεις της φίλαθλης κοινής γνώμης υπάρχει ικανοποίηση από την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής και από την άνετη επικράτηση που είχε με σκορ (3-0).

     

    Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (7/2) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γιαννιτσά. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις εντολές του τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου. Να σημειωθεί ότι σε αγωνιστικό επίπεδο ο Κιλκισιώτης προπονητής της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ακόμη και τον Θοδωρή Τριποτσέρη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με την Επανομή, αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

     

    Ο Νίκος Τεβεκέλης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Νίκος Τεβεκέλης ορίστηκε να διευθύνει την ερχόμενη Κυριακή (10/2) την αναμέτρηση στον Δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της τοπικής Αναγέννησης. Μία αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του μαραθωνίου της Football League και βοηθοί του θα είναι οι Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και Κωνσταντίνος Λαφαντζής (Ε.Π.Σ. Πιερίας). Τέταρτος διαιτητής αγώνα ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με παρατηρητή διαιτησίας τον Γεώργιο Φωτιάδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

     

     

    One Response to “Ανακούφιση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ μετά την ομιλία σήμερα Πέμπτη (7/2) του τεχνικού διευθυντή Κώστα Τσαλίκη για πληρωμές στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας – Ικανοποίηση από την καλή εμφάνιση και την άνετη νίκη σε βάρος της Επανομής με (3-0)”