Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και πιο συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η 3η κατά σειρά επιμορφωτική ημερίδα για τις ομάδες του Δήμου Καβάλας και η οποία προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καπναποθήκη» στον Αμυγδαλεώνα. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καλούνται ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες αλλά και απλοί φίλαθλοι προκειμένου να μάθουν περισσότερα για τους κανονισμούς παιχνιδιού αλλά και για τον Κ.Α.Π..

     

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    1. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καπναποθήκη» στον Αμυγδαλεώνα θα διεξαχθεί η τρίτη στη σειρά επιμορφωτική ημερίδα για τις ομάδες του Δήμου Καβάλας για ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας. Η Ε.Π.Σ. καλεί όσους επιθυμούν να μάθουν τόσο τους κανονισμούς παιχνιδιού όσο και τον Κ.Α.Π. Είναι αδιανόητο ποδοσφαιριστές προπονητές και παράγοντες κάθε Σαββατοκύριακο να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι του οποίου πολλούς από τους κανονισμούς αγνοούν.

     

    2. Η τέταρτη και τελευταία επιμορφωτική ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. στο δασύλλιο Πρίνου Θάσου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Όνειρο Ζωής». Καλούνται όλοι οι παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές ακόμη και φίλαθλοι των σωματείων της Θάσου να την παρακολουθήσουν.

     

    3. Το σωματείο Άρης Πρίνου θα εκτίσει την τιμωρία του γηπέδου του στην αγωνιστική της 20-1-2013 στον αγώνα Άρης Πρίνου-Θεαγένης Θάσου. Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναγίας.

    4. Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 3.μ.μ. διεξάγεται επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο. Το σεμινάριο θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Emileon Sport Center.

     

    5. Την Δευτέρα 21Ιανουαρίου 2013 και ώρα 4.μ.μ. στο ξενοδοχείο Medditeranean Village Hotel της Κατερίνης, οι ενωσιακοί μας προπονητές θα παρακολουθήσουν σεμινάριο που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στο οποίο θα διδάξουν οι κ.κ. Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας.

     

    6. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησίας στα πλαίσια της δημιουργίας νέων διαιτητών τελείωσε και την νέα σχολή διαιτησίας, που λειτούργησε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 έκλεισε ο κύκλος των μαθημάτων με τις καθιερωμένες γραπτές εξετάσεις, παρουσία εκπροσώπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

     

    7. Τιμωρήθηκε ο προπονητής του σωματείου Δόξα Αμυγδαλεώνα κ. Στυλιανίδης Ι με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΔΟΞΑ Αμυγδαλεώνα-Παγγαϊκός Παλ/ριου. Το χρηματικό πρόστιμο πρέπει να εξοφληθεί έως 15 Φεβρουαρίου 2013.

    8. Τιμωρήθηκε με δέκα (10) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων ο παράγοντας του σωματείου Θεαγένης Θάσου κ. Αντάρτης Βασ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Θεαγένης Θάσου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 21-1-2013.

     

    9. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Ποδάρας Θ με χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50)€ για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Αίας Παναγίας-Απόλλων Χρυσοχωρίου. Το χρηματικό πρόστιμο πρέπει να εξοφληθεί έως 15 Φεβρουαρίου 2013.

    10. Καλείται σε απολογία το Δ.Σ. του σωματείου Κεραυνός Κρηνίδων την Τρίτη 22-1-2013 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Κεραυνός Κρηνίδων-Νέστος Χρυσούπολης.

     

    11. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου ΑΟ Ποταμιάς κ. Στεργίου Α.

     

    12. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Αμιάδης Θ. Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου 1 αγωνιστική

    Αρρενόπουλος Βασ. Θεαγένης Θάσου 1 αγωνιστική

    Ίσα Ντ. ΑΕ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Ουλφάνοφ Ποντιακός Ποντολιβάδου 1 αγωνιστική

    Σαββίδης Στ. ΠΑΟ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Ζώης Ι. Άρης Κεχροκάμπου 3 αγωνιστικές».

    One Response to “Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και πιο συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η 3η κατά σειρά επιμορφωτική ημερίδα για τις ομάδες του Δήμου Καβάλας”