Bookmarks

    Η έναρξη του δεύτερου γύρου στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα η 10η αγωνιστική περιλαμβάνει ένα ακόμα ντέρμπι σε επίπεδο Νομού Καβάλας, αυτό δηλαδή μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος. Μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη που βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα να θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας, ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη, η οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει σε «υψηλές πτήσεις».

     

    Σίγουρα πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία θα συγκεντρώσει τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον όλων εκείνων που ασχολούνται με τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά και των φιλάθλων των δύο ομάδων αφού τόσο η ομάδα του Άρη Ακροποτάμου όσο και από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος έχουν αποδείξει ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχουν ιδιαίτερα υψηλούς στόχους. Έτσι το παιχνίδι εκ των πραγμάτων θα έχει το χαρακτήρα ενός ντέρμπι.

     

    Μόνο νίκη με το Κόσμιο θέλει ο Ορφέας Ελ.
    Την ίδια ώρα ο Ορφέας Ελευθερούπολης που βρίσκεται στην πρώτη 3άδα του βαθμολογικού πίνακα δεν βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους βαθμούς της νίκης στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μέσα στο γήπεδό του με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κοσμίου. Μάλιστα να τονίσουμε ότι το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη θέλει να μπει με «το δεξί» στις υποχρεώσεις της στο 2013, για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και ευελπιστώντας σε μία καλύτερη συνέχεια.

     

    Η 10η αγωνιστική και οι διαιτητές
    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά και οι διαιτητικές τριάδες που ορίστηκαν να τις διευθύνουν έχουν ως εξής:

    Προσοτσάνη-Ολυμπιακός Ροδόπολης: Παναγιώτης Παπαγγελής, Ευάγγελος Χατζής, Νικόλαος Σαββόπουλος (Ε.Π.Σ. Θράκης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ηλίας Τελλίδης (Ε.Π.Σ. Καβάλας)

    Μ. Αλέξ. Ν. Ζίχνης-Εβρος Σουφλίου: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χρήστος Μπακλατζής, Γεώργιος Μπρούσας (Ε.Π.Σ. Καβάλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Ζηλούδης (Ε.Π.Σ. Θράκης)

    Ορφέας Ελευθερούπολης-ΠΑΟ Κοσμίου: Κωνσταντίνος Κοτσάνης, Ανδρέας Φερεσιάδης, Κωνσταντίνος Τσακίρης (Ε.Π.Σ. Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Κωνσταντίνος Τερματζίδης (Ε.Π.Σ. Σερρών)

    Άρης Ακροποτάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Χαράλαμπος Σελεμίδης, Άγγελος Μιχάλογλου, Σταύρος Σίπκας (Ε.Π.Σ. Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχαήλ Ντάκος (Ε.Π.Σ. Ξάνθης)

    Οδυσσέας Αναγέννησης-Δόξα Πετρούσας: Χρήστος Μουχλιανίτης, Αλέξανδρος Γκέντζος, Βασίλειος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ιωάννης Κωνσταντόπουλος (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής)

     

    Η βαθμολογία
    1. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (14-11) 18
    2. Γ. Σ. Προσοτσάνης (17-10) 16
    3. Ορφέας Ελευθερούπολης (11-8) 16
    4. Δόξα Πετρούσας (11-11) 15
    5. Άρης Ακροποτάμου (10-9) 14
    6. ΠΑΟ Κοσμίου (14-15) 13
    7. Έβρος Σουφλίου (15-15) 10
    8. Μ. Αλέξ. Ν. Ζίχνης (8-10) 9
    9. Οδυσσέας Αναγέννησης (14-18) 8
    10. Ολυμπιακός Ροδόπολης (5-12) 8

    One Response to “Πρεμιέρα του β΄ γύρου στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής και δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι του Άρη Ακροποτάμου με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Μόνο νίκη θέλει ο Ορφέας Ελευθερούπολης στο γήπεδό του με τον ΠΑΟ Κοσμίου”