Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (19/1), ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα της «μίνι» προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για τη δύσκολη εκτός έδρας μάχη στο AEL FC Arena με αντίπαλο τη Λάρισα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Μία αναμέτρηση όπου στόχος για τους «Αργοναύτες» είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης κάτι το οποίο θα δώσει σίγουρα τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Η προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με την μπάλα και στη συνέχεια  ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ακολούθως η αποστολή του Α.Ο.Κ.  ταξιδέψε για τη Λάρισα προκειμένου το βράδυ της ίδιας ημέρας να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν υπολογίζονται οι Χρήστος Οξύζογλου και Φίλιππος Παπαγερίδης οι οποίοι έλυσαν τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ Καβάλα, ο Αλέξης Κουμπρόγλου ο οποίος θα λύσει το συμβόλαιό του την ερχόμενη Δευτέρα (21/1) και ο Μάρκους Μοκάκε ο οποίος επιστρέφει αύριο Σάββατο (19/1) στην Καβάλα από τη Γαλλία όπως και οι τιμωρημένοι Πλιάγκας και Μαραγκός.

     

    Με Μπάρι Πάτο ο ΑΟΚ και Ενσαλίβα στη Λάρισα

    Οι προσπάθειες οι οποίες καταβλήθηκαν από πλευράς των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα του τεχνικού διευθυντή Κώστα Τσαλίκη, «απέδωσαν καρπούς» και αυτό γιατί η ΠΑΕ Καβάλα εξασφάλισε όλα τα έγγραφα και κατ’ επέκταση το δελτίο του 21 ετών επιθετικού από τη Γουινέα Ελ Χατζί Ουζμάν Μπάρι γνωστού με το παρατσούκλι ως «Πάτο» ο οποίος μετά από εισήγηση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα. Ο 21 ετών επιθετικός από τη Νέα Γουινέα σύμφωνα με πληροφορίες μας και αφού όλα πήγαν καλά με την έκδοση του δελτίου του θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για το δύσκολο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Στα πάνα του Νίκου Παπαδόπουλου υπολογίζεται και ο Ενσαλίβα που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του.

     

    Χωρίς Μαραγκό και Πλιάγκα

    Την ίδια ώρα ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Λάρισας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στέλιου Μαραγκού και Δημήτρη Πλιάγκα. Ο πρώτος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και από την ΠΑΕ Καβάλα δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τη Λάρισα ενώ ο Δημήτρης Πλιάγκας που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα εκτίσει και αυτός την ποινή της μίας αγωνιστικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τη Λάρισα

    Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Νίκος Παπαδόπουλος για για το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι οιεξής:  Σουλογάνης, Αποστολίδης, Τιγγιρίδης, Παγώνης, Κοτίτσας, Γελαδάρης, Καλαγκάνης, Πακάλτσης, Τριποτσέρης, Κάργας, Ντομί, Ντόσης, Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος, Ντος Σάντος, Κούτεφ, Εντιαγέ, Χλωρός,  και Μπρατσιάνι.

     

    Με τον Ηρακλή η ομάδα νέων της ΠΑΕ πήρε άνετη νίκη με (3-0)

    Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας το συγκρότημα των Θανάση Τσιρονίδη και Ηλία Δερβετζή σήμερα Σάββατο (19/1) στη 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο του Χαλκερού πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης σε βάρος του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με σκορ (3-0). Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης και Θεοδωρίδης.

     

     

    One Response to “Με στόχο το διπλό ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί την Κυριακή (20/1 – 15:00) στο AEL FC Arena με αντίπαλο τη Λάρισα – Η αποστολή των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με τη Λάρισα- Χωρίς τους Μαραγκό και Πλιάγκα οι οποίοι είναι τιμωρημένοι – Με τον Ηρακλή η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα πήρε άνετη νίκη με (3-0)”