Bookmarks

    Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (9/1) το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης (13/1) αναμέτρησης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Φωκικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League. Μία αναμέτρηση η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και όπου η νίκη για τους «Αργοναύτες» αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στον πίνακα της βαθμολογίας. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αλλά και του τεχνικού διευθυντή Κώστα Τσαλίκη τις τελευταίες ημέρες είναι στραμμένο εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι και στη μεταγραφική ενίσχυση μιας και έχουν διαπιστωθεί συγκεκριμένα κενά.

    Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη συζήτηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και αφού εντόπισαν τα κενά προσδιόρισαν τους στόχους. Μάλιστα ο δεύτερος ήδη τα τελευταία 24ωρα έχει έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Α.Ο.Κ., οι προσεγγίσεις έγιναν και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχουμε και τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα.

     

    Εν αναμονή των εξελίξεων
    Έτσι λοιπόν ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους «Αργοναύτες» είναι ο 26χρονος δεξιός πλάγιος μπακ Ευθύμιος Κοτίτσας ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής επρόκειτο να έρθει σήμερα Τετάρτη (9/1) το βράδυ στην Καβάλα προκειμένου να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και για την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Καβάλα. Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα του Α.Ο.Κ. για τους επόμενους μήνες είναι ο 21 ετών Βούλγαρος αριστερός πλάγιος μπακ Ντανιέλ Κούτεφ ο οποίος θα δοθεί δανεικός στον Α.Ο.Κ. από τη Skoda Ξάνθη μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε. Τα τυπικά πλέον έχουν απομείνει για την υπογραφή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ελ Χατζί Ουζμάν Μπάρι ο οποίος είναι 21 ετών, διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Γουινέας. Εδώ και ένα 10ήμερο περίπου ο γνωστός με το παρατσούκλι του ως «Πάτο» συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ., ο Νίκος Παπαδόπουλος εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του και απομένει πλέον να πέσουν οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Τέλος από την προηγούμενη Τρίτη στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ. συμμετέχουν οι Ηλίας Σεφερίδης και Μπάμπης Προβατίδης και από την εισήγηση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου θα εξαρτηθεί το εάν θα υπογράψουν συμβόλαια με τον Α.Ο.Κ.. Σε ότι έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού πλάγιου επιθετικού αλλά και ενός επιτελικού χαφ. Στα αγωνιστικά η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Φωκικό μπορεί να υπολογίζει τόσο τον Ενσαλίβα όσο και τον Μπρατσιάνι οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους ενώ αντίθετα ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάσο Παγώνη ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει στην αναμέτρηση με τον Φωκικό.

     

    Ο Γιάννης Παπαδόπουλος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.
    Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Φωκικού. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Νεκταρία Τσαγγάρη από την ίδια Ένωση με 4ο διαιτητή αγώνα τον Αθανάσιο Σέζο της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλειο Γαβριηλίδη της Ε.Π.Σ. Θράκης. Την αναμέτρηση του Πιερικού με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας με α΄ βοηθό του τον Βασίλη Καραβασίλη και β΄ βοηθό διαιτητή τον Γεώργιο Λαζρή από την ίδια Ένωση.

    Comments are closed.