Bookmarks

     

    Για την Αθήνα ταξίδεψε σήμερα Τρίτη (15/1) η αποστολή του Α.Ο.Κ. η οποία αύριο Τετάρτη (16/1) στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον πρώτο εκ των δύο αγώνων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Μία αναμέτρηση όπου κίνητρο για τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είναι το γόητρο στην γενικότερη προσπάθεια την οποία θα πραγματοποιήσουν αντιμετωπίζοντας τους πρωταθλητές Ελλάδος και μάλιστα μέσα στο «σπίτι τους». Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου αναμφίβολα φαβορί θεωρείται η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια αλλά το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου θα αγωνιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη προκειμένου να «ευχαριστηθεί» το παιχνίδι όπως άλλωστε δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Φωκικό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο αμυντικός των «Αργοναυτών» Θοδωρής Τριποτσέρης.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.

    Συνολικά 18 ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Κιλκισιώτης προπονητής των «Αργοναυτών» για το εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αυτοί είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Αναστασόπουλος, Παπαγερίδης, Πακάλτσης, Κάργας, Κοτίτσας, Μπρατσιάνι, Ντο Σάντος, Γελαδάρης, Εντιαγέ, Πλιάγκας, Κούτεφ.

    Εκτός αποστολής έμεινε ο Ενσαλίβα ο οποίος ναι μεν μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αλλά ωστόσο κρίθηκε από τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο να μην τον πάρει μαζί του, κυρίως για να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και να είναι πλήρως εντάξει για το εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή (20/1), για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου σφυρίζει την αναμέτρηση

    Ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου της Ε.Π.Σ. Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Α.Ο.Κ.. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Σωτηρόπουλος (Ε.Π.Σ. Αχαΐας) και Ιωάννης Σίπκας (Ε.Π.Σ. Πέλλας). 4ος διαιτητής αγώνα ορίστηκε ο Ιωάννης Καμπαξής (Ε.Π.Σ. Εύβοιας) με παρατηρητή διαιτησίας τη Σοφία Γρυλάκη της Ε.Π.Σ. Χανίων.

    Comments are closed.