Bookmarks

     

    Το θετικό αποτέλεσμα απώλεσε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (20/1) ο Α.Ο.Κ. στο AEL FC Arena γνωρίζοντας την ήττα από τη Λάρισα με σκορ (1-0). Μία ήττα η οποία φέρνει τους «Αργοναύτες» λίγο πιο πάνω από την διαχωριστική ζώνη αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και γενικότερα δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Έτσι ο Α.Ο.Κ. σε ένα παιχνίδι «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του», δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας και εύλογα υπήρξε προβληματισμός στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών».

     

    Κ. Τσαλίκης: «Ανεκδιήγητος ήταν ο διαιτητής»

    Ωστόσο σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. δικαιολογημένα έχει παράπονα από τη διαιτησία, αυτή τη φορά από τον ρέφερι Νικόλαο-Ρούσσο Μπεκερτζή της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας. Να σημειωθεί το γεγονός ότι τα παράπονα των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα εκφράστηκαν διά στόματος του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λάρισα μιλώντας στο www.kavalagoal.gr μας δήλωσε τα εξής:

    -«Ομολογουμένως ο διαιτητής του αγώνα με τη Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το γκολ το οποίο δεχτήκαμε ήταν αρνητικός σε βάρος μας. Με τα αλλεπάλληλα φάουλ που σφύριζε εις βάρος μας αλλά και με τα φάουλ τα οποία δεν έδινε σε βάρος των γηπεδούχων δε μας άφηνε να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για τη διαιτητική του συμπεριφορά, επαναλαμβάνω στο δεύτερο ημίχρονο ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι προς το τέλος του αγώνα και ενώ κερδίσαμε κόρνερ σφύριξε το παιχνίδι πριν αυτό να εκτελεστεί, χωρίς να κρατηθούν οι καθυστερήσεις που έπρεπε. Γενικά το κακό με τη διαιτησία έχει παραγίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Έλεος… Κάπου αυτό το κακό θα πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί επανηλειμμένα ο Α.Ο.Κ. να πέφτει θύμα της διαιτησίας.

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

    Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος δεν έμεινε ευχαριστημένος γενικότερα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κυρίως εκείνων που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή. Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:

    -«Εκτός από το γκολ το οποίο δεχτήκαμε θεωρώ ότι δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά από την ομάδα της Λάρισας. Ωστόσο πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να παίξεις και επίθεση, να κρατήσεις την μπάλα και δυστυχώς εμείς στο συγκεκριμένο τομέα ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε αρκετά μεγάλη βελτίωση κυρίως στον επιθετικό τομέα. Οι παίκτες μου έδειξαν κουρασμένοι λόγω του πρώτου αγώνα του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Καραϊσκάκη και η κούραση αυτή φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει όμως να πω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι μπαίνουν μέσα για να βοηθήσουν θα πρέπει να παίρνουν παράδειγμα από παιδιά που παίζουν χρόνια ποδόσφαιρο όπως είναι ο Δημήτρης Γελαδάρης που μπαίνει μέσα και τα δίνει όλα και όχι να μπαίνουν μέσα και να περπατάνε. Θα πρέπει με την απόδοσή τους δηλαδή να βοηθάνε την ομάδα. περισσότερο μιλάνε κάποιοι παρά παίζουν ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω στην ομάδα της Λάρισας για τη νίκη της. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ και να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας».

     

    Οι δηλώσεις του Ευθύμη Κοτίτσα

    Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. μετά το τέλος του αγώνα στο AEL FC Arena δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ευθύμης Κοτίτσας ο οποίος δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -«Το παιχνίδι με τη Λάρισα αποτελεί πλέον παρελθόν και εμείς εκείνο το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουμε πάνω απ’ όλα είναι το εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα. Ένα παιχνίδι το οποίο πάση θυσία θα πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μας ότι θα πρέπει να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/1) ξεκίνησε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την εντός έδρας αναμέτρηση στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Καλλιθέα, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Για αύριο Τρίτη (22/1) ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.kavalagoal.gr εκτός από τον Αλέξανδρο Κουμπρόγλου ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μάρκους Μοκάκε. Πιο συγκεκριμένα ο Μάρκους Μοκάκε που επέστρεψε στην Καβάλα το προηγούμενο Σάββατο (19/1) μετά την αργοπορία του να επιστρέψει από τη Γαλλία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών» οι οποίοι αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιο της συνεργασίας τους με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό.


     

     

     

    Comments are closed.