Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η πρώτη από τη σειρά επιμορφωτικών ημερίδων που διοργανώνει η τοπική Ένωση, στο Δημοτικό αμφιθέατρο της Χρυσούπολης. Το παρόν τους έδωσαν πολλοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προπονητές καθώς επίσης και φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νέστου και είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να γνωρίσουν στοιχεία τα οποία δε γνώριζαν γύρω από τους κανονισμούς αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ).

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με βάση τις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής είναι το εξής:

    1. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τη σειρά των επιμορφωτικών ημερίδων, που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας την περίοδο αυτή, στο Δημοτικό αμφιθέατρο Χρυσούπολης. Πολλοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές, ακόμη και φίλαθλοι της περιοχής του Νέστου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν στοιχεία που δεν γνώριζαν γύρω από τον Κ.Α.Π. και τους κανόνες παιχνιδιού. Η προσπάθεια αυτή για ενημέρωση θα συνεχισθεί ως ακολούθως.

    Σωματεία Δήμου Παγγαίου: Ενημερώνουμε ότι η επόμενη επιμορφωτική ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη. Υποχρεούνται όλοι οι παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές των σωματείων του ανωτέρου δήμου να παραστούν και παρακολουθήσουν την ενημέρωση που θα τους γίνει, σχετικά με τους κανόνες παιχνιδιού.

    Σωματεία Δήμου Καβάλας: Η Τρίτη στη σειρά ενημερωτική ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αμυγδαλεώνα «Καπνοθήκη» Υποχρεούνται όλοι οι παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές των σωματείων του Δήμου Καβάλας να παραστούν και παρακολουθήσουν την ενημέρωση που θα τους γίνει, σχετικά με τους κανόνες παιχνιδιού.

     

    2. Η Ε.Π.Σ. Καβάλας δια του Προέδρου της και τον κ. Σουφλέρη θα εκπροσωπήσουν την Ε.Π.Σ. Καβάλας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο., που γίνεται το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στην Αθήνα. Ο πρόεδρος, θα μεταφέρει στο σώμα της Γ.Σ μία σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ένωσή μας θα δώσει βαρύτητα στο οικονομικό πρόβλημα, ασκώντας συντονισμένη πίεση για επαναφορά της ετήσιας τακτικής οικονομικής επιχορήγησης προς τα σωματεία, από την πολιτεία.

     

    3. Ο διακοπείς στο 70 λεπτό, λόγω καιρικών συνθηκών ποδοσφαιρικός αγώνας Φρίξος Πλατανοτόπου-Ατρόμητος Λεκάνης, θα διεξαχθεί για τα υπόλοιπα (20) λεπτά.

     

    4. Ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου Νέστος Χρυσούπολης-Βύρων Καβάλας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20-1-2013 και ώρα 2.30.μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης.

     

    5. Ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου Ορφέας Ελευθ/λης-Άρης Ακροποτάμου θα διεξαχθεί το Σάββατο 16-2-2013 και ώρα 3.μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Ελευθ/λης.

     

    6. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείο Δόξα Λυδίας με (1) μία  αγωνιστική ημέρα με αναστολή, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Δόξα Λυδίας-Ηρακλής Καβάλας.

     

    7. Τιμωρήθηκε το γήπεδο του σωματείο Ατρομήτου Λεκάνης με (1) μία αγωνιστική  ημέρα με αναστολή, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ατρόμητος Λεκάνης-ΑΜΣ Παραδείσου.

     

    8. Καλείται σε απολογία ο προπονητής του σωματείου Κεραυνός Ελευθερών κ. Δήμου Αλέξανδρος.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Σαμανίδης Ρ. Βύρων Καβάλας 1 αγωνιστική

    Λόλη Α. Μακεδονικός Αμισιανών 3 αγωνιστικές».

    Comments are closed.