Bookmarks

     

    Ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας για πολλοστή φορά απέδειξε τη δουλειά σε βάθος που γίνεται και ταυτόχρονα έδειξε ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του πτυχιούχου προπονητή Χάρη Παλτόγλου, «αποδίδει σημαντικούς καρπούς». Έτσι λοιπόν οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας και στη φιλική συνάντηση συλλόγων που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (15/12) στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων από το Βόρεια Ελλάδα, κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά οι αθλητές του συλλόγου πρόσθεσαν περισσότερα μεγάλα στην πλούσια γκάμα των τελευταίων 15 ετών.

     

    Ο σκοπός των συγκεκριμένων αγώνων έχει να κάνει με την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, ταυτόχρονα δε οι μικροί αθλητές των συλλόγων να αποκτήσουν εμπειρία σε αγωνιστικό επίπεδο.

     

    5 μετάλλια για τον Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

    Κατά τη διάρκεια των αγώνων συνολικά πέντε (5) αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, εκ των οποίων οι τρεις κατέκτησαν χρυσά μετάλλια και οι υπόλοιποι δύο χάλκινα.

     

    Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Ηλιάνα Ιωάννου, Γεώργιος Λαμπαδίτης, Αναστασία Παπαναστασίου.

     

    Χάλκινα μετάλλια οι: Σοφία Πετρίδου, Μαρία-Ελένη Χρηστίδου.

     

    Συνολικά οι αθλητές του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας οι οποίοι έλαβαν μέρος στη φιλική συνάντηση στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης ήταν οι: Ηλιάνα Ιωάννου, Δημήτριος Καλοπίσης, Άγγελος Καλογερόπουλος, Λευτέρης Καραγκιαούρης, Γεώργιος Λαμπαδίτης, Θοδωρής Λούσιας, Έλενα Λουτσίδου, Κίμων-Αλέξανδρος Αντωνιάδης, Μάριος Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Οηλύ, Αναστασία Παπαναστασίου, Γαλήνη Παναγιωτοπούλου, Παύλος Παρασχούδης, Σοφία Πετρίδου, Αναστάσιος Τσάλμας, Βασίλειος Τσάλμας και Ελένη-Μαρία Χρηστίδου.

    Comments are closed.