Bookmarks

     

    Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη οι Διεθνείς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών «Αλεξάνδρεια» με την συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών μεταξύ των οποίων και από 5 ξένες χώρες. Ο Ν.Ο. Καβάλας με προπονητή τον Στέργιο Συλαίο εκπροσωπήθηκε από την 17χρονη αθλήτρια Δήμητρα Αργυρίου και τον 14χρονο αθλητή Γιάννη Ξυνίδη. Η Δήμητρα Αργυρίου έκανε εκπληκτική εμφάνιση κατακτώντας την 1η θέση στα 50μ. Πεταλούδα, την 2η θέση στα 100μ. Πεταλούδα και την 6η θέση στα 100μ. ελεύθερο. Ο Γιάννης Ξυνίδης ως επίλεκτος έκανε ατομικό ρεκόρ στα 200μ. Ελεύθερο και πολύ καλή εμφάνιση στα 50μ. Ελεύθερο καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά στους αγώνες αυτούς.

     

    Στους αγώνες «Βαρβάρεια» η προαγωνιστική ομάδα
    Επίσης τις ίδιες ημέρες η Προαγωνιστική Ομάδα με προπονητή τον Κωνσταντίνο Καναράκη συμμετείχε στους αγώνες «Βαρβάρεια» στη Δράμα όπου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό με πολλά πλασαρίσματα σε οκτάδες, κάνοντας ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας μετάλλια η 12χρονη Μελίνα Κεμεκενίδου, ο 10χρονος Θανάσης Παπαδόπουλος και η 10χρονη Μαρία Συλαίου. Συγκεκριμένα τα παιδιά που εκπροσώπησαν τον όμιλο ήταν τα εξής:

    Παιδιά 9 ετών: Μαρία Γεροβασιλείου, Δάφνη Μίγκου, Έλενα Δεληγιάννη, Αναστάσιος Καλαποθάκος, Νικόλαος Πατέρας, Θαλής Καλαποθάκος, Άννα Μουταφτσή, Γαβριήλ Ευθυμίου, Παναγιώτα Κερανοπούλου-Μάναλη.

    Παιδιά 10 ετών: Ευαγγελία Σταυρίδου, Ηρακλής Τζάκης, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Μαρία Συλαίου.

    Παιδιά 11 ετών: Δημήτρης Κούτσουλας, Γιώργος Δεληγιάννης, Πασχάλης Φιλέντας, Γιώργος Κορομηλιάς, Πέτρος Μπαξεβανίδης.

    Παιδιά 12 ετών: Μελίνα Κεμεκενίδου, Ερμής Καλαποθάκος, Αντώνης Σισιαρίδης.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές Στέργιο Συλαίο, Κωνσταντίνο Καναράκη, Παντελή Καναράκη και Σωκράτη Λιάντα οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις καθημερινές προπονήσεις ώστε να πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα από τα μικρότερα παιδιά έως τα μεγαλύτερα.

    Comments are closed.