Bookmarks

     

    Αποδεκατισμένη ταξίδεψε για το Βελιγράδι λόγω των πολλών προβλημάτων η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για να αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (12/12) στις 6 το απόγευμα για να αντιμετωπίσει την ομάδα ΟΚΚ Βελιγραδίου στο πλαίσιο των αγωνιστικών υποχρεώσεών της για τη Βαλκανική Λίγκα. Ο «ιός» των προβλημάτων άγγιξε και τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Κορωνιό ο οποίος δεν ταξίδεψε για την πόλη του Βελιγραδίου λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες είναι άρρωστος.

     

    Από κει και πέρα για διάφορους λόγους κυρίως δε λόγω προβλημάτων τραυματισμών δεν ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Σερβίας Γιάννης Γκαγκαλούδης αλλά και οι Ίλιεβ, Κόλεμαν, Γκράντι, Μανωλόπουλος. Έτσι λοιπόν το έργο της ομάδας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απέναντι στο συγκρότημα της ΟΚΚ Βελιγραδίου, για το νικηφόρο αποτέλεσμα με βάση τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και με βάση τις πολλές απουσίες αναμφισβήτητα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

     

    Συνεργασία με τα Sprider Stores

    Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης και τα καταστήματα Sprider Stores ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013. Τα καταστήματα Sprider Stores θα είναι «Υποστηρικτής» της ΚΑΕ και στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής θα κληρωθούν πολλά δώρα στα μέλη και στους φιλάθλους της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν, προσφορά των καταστημάτων Sprider Stores. Παράλληλα, τα μέλη και οι κάτοχοι διαρκείας του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρονται μέσω του Loyalty προγράμματος Sprider Stores Cosmos, με προσφορές όχι μόνο στα καταστήματα Sprider Stores αλλά και σε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρίες όπως Allou! Fun Park, AVIS, Ιατρικό Αθηνών, Pizza Fan, Travelplanet24.com, Venus Victoria, Ευρωγνώση, Metropolis, ΙΕΚ Ακμή, 5aSec, Μουσείο Αυτοκινήτου, ΙC Concept, Expressions by Nicolas.

    Προφίλ
    Sprider Stores
    Η Sprider Stores αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα «Οικονομικής Μόδας». Η ισχυρή παρουσία της είναι αποτέλεσμα του προσεκτικού επενδυτικού σχεδιασμού της για τη συνεχή επέκταση του δικτύου καταστημάτων και της επιμελούς και σταθερούς προσήλωσής της στην ανάπτυξη και ενίσχυση του brandname Sprider Stores. Στη διάρκεια της μακράς ανοδικής πορείας της η Sprider Stores κινείται με πελατοκεντρική φιλοσοφία και συνάπτοντας στρατηγικές εμπορικές συνεργασίες έχοντας αναδειχθεί πλέον σε μια από τις ισχυρότερες και πιο αναγνωρίσιμες αλυσίδες ολοκληρωμένης ένδυσης και υπόδησης για όλη την οικογένεια, στην Ελλάδα. Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό των προϊόντων της. Γι’ αυτό παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας ώστε να υιοθετεί και να εφαρμόζει τις νέες τάσεις με μοντέρνα σχέδια και υλικά. Χάρη στη μοντέρνα γραμμή και τα ποιοτικά υλικά τους, τα SpriderBrands έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό που τα προτιμά γιατί αποτελούν ιδανική επιλογή μόδας για όλη την οικογένεια στην πλέον συμφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής. Το μοντέλο τιμή – μόδα – ποιότητα που υλοποιεί η Sprider Stores βρίσκει εφαρμογή και στα καταστήματά της τα οποία είναι διαμορφωμένα με μοντέρνα αισθητική και εύχρηστη κατανομή των προϊόντων ανά κατηγορία (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, σπίτι). Οι ολοκληρωμένες λύσεις με ρούχα που προσφέρουν στιλ σε κάθε περίσταση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα είναι ο λόγος που η Sprider Stores έχει επάξια κατακτήσει κορυφαία θέση στην ελληνική αγορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

     

    Ελεύθερη είσοδος για τους μαθητές

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εγκαινίασε από το παιχνίδι του Σάββατου 8/12/2012 (17:00) με το Περιστέρι, ένα πρόγραμμα γνωριμίας των νέων της πόλης μας με το μπάσκετ. Σε επιλεγμένα ματς, μαθητές σχολείων  του Νομού Καβάλας, θα έχουν ελεύθερη είσοδο  για τα παιχνίδια της Ομάδας, βοηθώντας  με την οργανωμένη παρουσία τους τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τις νίκες! Παράλληλα, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα προσφέρει και για συγκεκριμένο αριθμό σπουδαστών των ΤΕΙ Καβάλας, ελεύθερη είσοδο για τα επιλεγμένα ματς. Τιμώμενο σχολείο για αυτήν την αγωνιστική και αυτό που εγκαινίασε  την συγκεκριμένη  δράση ήταν το 5ο Λύκειο της Καβάλας, όπου την Παρασκευή 7/12/2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του αρχηγού της Ομάδας Χριστόφορου Στεφανίδη.

    7 Responses to “Αποδεκατισμένη από παίκτες αλλά και χωρίς τον Άγγελο Κορωνιό ταξίδεψε η Ένωση για το Βελιγράδι για το παιχνίδι με την ΟΚΚ Βελιγραδίου”