Bookmarks

     

    Ανοιχτούς «λογαριασμούς» άφησαν Καβάλα και ΑΕΚ μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20/12) για το ποια ομάδα θα «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα (0-0) σε καμία περίπτωση δε δικαιώνει τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που κοίταξαν τον αντίπαλο στα μάτια, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες και σίγουρα ο Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να είχε πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Κυριακής (16/12) με τον Α.Ο.Κ. να υποδέχεται στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 3 το μεσημέρι, στο «γειτονικό» ντέρμπι τη Δόξα Δράμας. Μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να πλησιάσουν ακόμη πιο πολύ τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα τόσο μετά τη νίκη σε βάρος της Καλλονής όσο και μετά τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας και στην προσπάθεια που θα καταβληθεί έτσι ώστε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τεράστια είναι η κινητοποίηση από πλευράς των Καβαλιωτών φιλάθλων, των «Γαλάζιων Αργοναυτών» αλλά και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας έτσι ώστε στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», να βρεθούν όσο περισσότεροι Καβαλιώτες φίλαθλοι γίνεται και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.

     

    Με προβλήματα κόντρα στη Δόξα

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα κυρίως λόγω των τραυματισμών. Να σημειωθεί ότι αγώνας δρόμου καταβάλλεται από πλευράς του ιατρικού επιτελείου της Καβάλας μήπως και προλάβει να αγωνιστεί ο Μοκάκε ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καλλονή και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν τον είχε στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Από κει και πέρα ο Δημήτρης Γελαδάρης αποθεραπεύτηκε πλήρως και τίθεται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ενώ ο Τάσος Παγώνης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον Φωκικό. 4 κίτρινες κάρτες έχουν συμπληρώσει επίσης και οι Δημήτρης Πλιάγκας, Ταμαντανί Ενσαλίβα και Στέλιος Μαραγκός και οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους σε ένα από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

     

    Ο Αντώνης Βαλιώτης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αντώνης Βαλιώτης της Ε.Π.Σ. Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας η οποία θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ηλίας Νατσιούλας και Χρήστος Παπαδημητρίου με 4ο διαιτητή αγώνα τον Δημήτρη Μαλούτα (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Αλέξανδρο Τικόζογλου (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

     

    Η ερχόμενη 14η αγωνιστική

    Καβάλα-Δόξα Δράμας

    Εθνικός Γαζώρου-Παναχαϊκή

    Καλλονή-Βύζας Μεγάρων

    Παναιτωλικός-Θρασύβουλος

    Ηρακλής-Φωκικός

    Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

    Πιερικός-Λάρισα

    Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα

    Αναγέννηση Επανομής-Εργοτέλης

    Ηρακλής Ψαχνών-Πανσερραϊκός

    Ρεπό έχει η Αναγέννηση Γιαννιτσών

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων Σμύρνης (13-5) 24

    2. Νίκη Βόλου (14-10) 23

    3. Εργοτέλης (10-7) 22

    4. Ηρακλής Ψαχνών (13-8) 22

    5. ΑΕΠ Ηρακλής (15-8) 21

    6. Eθνικός Γαζώρου (15-10) 20

    7. Αναγέννηση Γιαννιτσών (16-15) 19

    8. Λάρισα (13-10) 18

    9. Παναιτωλικός (9-6) 18

    10. Παναχαϊκή 2005 (11-11) 17

    11. Πανσερραϊκός (11-11) 17

    12. Ολυμπιακός Βόλου (9-8) 17

    13. Καλλονή (7-8) 16

    14. Καβάλα (7-8) 15

    15. Καλλιθέα (16-18) 14

    16. Φωκικός (10-13) 13

    17. Πιερικός (7-13) 13

    18. Δόξα Δράμας (11-13) 12

    19. Θρασύβουλος (7-10) 11

    20. Βύζας Μεγάρων (7-15) 7

    21. Αναγέννηση Επανωμής (7-21) 5

     

    Comments are closed.