Bookmarks

     

    Την άποψη ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της χώρας μας εξέφρασε ο νέος προπονητής της ομάδας Άγγελος Κορωνιός, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας στη Δράμα επί του ΚΑΟΔ, με σκορ (72-73). Μία υπερπολύτιμη νίκη για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αφού το σίγουρο είναι ότι η κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας στο «στρατόπεδο» της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Ο νέος προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως κατάφερε να αλλάξει το κλίμα και η ομάδα να πετύχει την πρώτη της νίκη, αλλά και στην παρουσία του στο παρελθόν στην ΑΕΚ. Αναλυτικά ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Άγγελος Κορωνιός υπογράμμισε τα εξής:

     

    -Για το τι άλλαξε και η Ένωση Καλαθοσαφίρισης Καβάλας πέτυχε την πρώτη της νίκη.

    -«Μαγικά δεν γίνονται. Υπήρχαν όντως αρκετά προβλήματα στην ομάδα. Από την πρώτη μέρα θέλησα να βάλω κάποιους κανόνες. Να τονώσω την ψυχολογία, να ανεβάσω τον εγωισμό των παικτών. Να μπούμε για να κερδίζουμε και να παλεύουμε στον αμυντικό τομέα. Γιατί χωρίς άμυνα δεν κερδίζεις. Η ομάδα ήταν σε πανικό. Είπα στα παιδιά να παλεύετε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Όπως και έγινε στο ματς με τον ΚΑΟΔ. Βρεθήκαμε και πίσω στο σκορ και μπροστά. Στο τέλος βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε το ματς. Ηταν μια μεγάλη ψυχολογική ανάσα για τα παιδιά ενόψει της συνέχειας. Πλέον θα είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση. Τα παιδιά θα μπαίνουνε με μεγαλύτερη διάθεση στο γήπεδο και θα αποδίδουν καλύτερα».

     

    -Για το ότι είναι ο τρίτος προπονητής που αλλάζει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μέσα σε μια σεζόν.

    -«Όταν ήρθα στην ομάδα είπα στα παιδιά “Δεν με ενδιαφέρει τι κάνατε με τους προηγούμενους προπονητές. Με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε από δω και πέρα”. Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Θέλω να περάσω τη δική μου, όπως και καινούργια πράγματα».

     

    -Για το αν μπορεί να σωθεί η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας.

    -«Γιατί να μην μπορεί; Αν εξαιρέσεις τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Ο Πανιώνιος έδειξε κάποια πράγματα λίγο στην αρχή, ωστόσο στη συνέχεια έκανε κοιλιά και γενικότερα παίζει μια καλά και μία όχι. Δεν μπορείς να πεις ότι από την 8η αγωνιστική έχει κριθεί κάτι. Δεν ήμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές για να πεις ότι πρέπει να κάνουμε 5Χ5 νίκες για να σωθούμε. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και επιμονή. Και να κερδίσουμε το ματς με τον Περιστέρι που ακολουθεί».

     

    Τα εισιτήρια με την K.K. Kozuv

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με σχετική ανακοίνωσή της την οποία εξέδωσε κάνει γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον εντός έδρας αγώνα με την K.K. Kozuv ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (5/12) στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου είναι το εξής:

    -«Στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30’ με αντίπαλο την K.K. Kozuv από τη FYROM. Ελάτε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές και πάλι και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι της Βαλκανικής Λίγκας με την K.K. Kozuv θα είναι 5 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας. Να υπενθυμίσουμε πως για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς για τους μαθητές και τους σπουδαστές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για παιδιά, έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς».

     

    Τα αποτελέσματα 8η αγωνιστική

    Πανιώνιος-Πανελευσινιακός 81-73

    ΠΑΟΚ Θεσ.-ΑΓΟ Ρεθύμνου 91-85

    Απόλλων Πάτρας-Ηλυσιακός 94-72

    Ίκαρος Καλλ.-Κολοσσός Ρ. 86-66

    ΚΑΟ Δράμας-Ένωση Καβ. 72-73

    Περιστέρι-Παναθηναϊκός 41-76

    Ολυμπιακός-Άρης Θεσ. 100-65

     

    Η βαθμολογία

    1. Ολυμπιακός (746-521) 16

    2. Πανιώνιος ΓΣ (627-576) 15

    3. Παναθηναϊκός (626-460) 14

    4. ΠΑΟΚ (618-575) 14

    5. Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου (593-591) 13

    6. Ίκαρος Καλλιθέας (544-580) 13

    7. Απόλλων Πατρών (617-583) 12

    8. Κ.Α.Ο. Δράμας (594-617) 11

    9. Κολοσσός (570-611) 11

    10. Περιστέρι (538-621) 11

    11. Άρης AΣ (496-596) 10

    12. Πανελευσινιακός (615-649) 10

    13. Ηλυσιακός (520-633) 9

    14. Ένωση Καβ. (590-681) 9

     

    Η επόμενη 9η αγωνιστική

    Άρης-Ίκαρος Καλλιθέας

    Κολοσσός Ρόδου-ΚΑΟΔ

    Ένωση Καβ.-Περιστέρι

    Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

    Ρέθυμνο-Ολυμπιακός

    Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

    Πανελευσινιακός-Απόλλων Π.

     

     

    Comments are closed.