Bookmarks

     

    Στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας και συνεχίζοντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας υποδέχεται την Τετάρτη (19/12) και ώρα 17.30’ με αντίπαλο την Κ.Κ. Τeodo στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Μία αναμέτρηση όπου στόχος για την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού είναι η κατάκτηση της νίκης η οποία θα αποτελέσει «τονωτική ένεση» για τους Καβαλιώτες εν όψει του αγώνα κυπέλλου για την ημιτελική φάση κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος.

     

    Μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (22/12) και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και σίγουρα κίνητρο για τους παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο έναν εκ των Παναθηναϊκού ή ΚΑΟ Δράμας.

     

    Τα εισιτήρια με την Κ.Κ. Teodo

    Μάλιστα να σημειωθεί ότι από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κ.Κ. Teodo, για τους ομίλους της Βαλκανικής Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τους αγώνες Ομίλων της Βαλκανικής Λίγκας. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από την ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας σημειώνεται ότι για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, καθώς για τους μαθητές και τους σπουδαστές, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Τέλος, δωρεάν θα είναι και η είσοδος για παιδιά, έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς.

    2 Responses to “Την Κ.Κ. Teodo υποδέχεται η Ένωση Καλαθοσφαίρισης την Τετάρτη (19/12) στις 5.30 το απόγευμα στο πλαίσιο της Βαλκανικής Λίγκας”