Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (11/12) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για τον πρώτο αγώνα της γ΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στην ΑΕΚ την Πέμπτη (13/12). Μία αναμέτρηση η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα αλλά το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος «πονοκεφαλιάζει» από τα προβλήματα τραυματισμών ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ..

     

    Πιο συγκεκριμένα απ’ ότι δείχνουν οι τελευταίες εκτιμήσεις ο Μοκάκε χάνει το παιχνίδι του κυπέλλου μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Καλλονή ενώ σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Ντο Σάντος να σημειωθεί ότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου ο μεσοεπιθετικός της Καβάλας να αποθεραπευτεί για να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμμετοχή του είναι 50-50 στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από κει και πέρα ο Δημήτρης Γελαδάρης που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με τον δικέφαλο το έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου. Ωστόσο στην κυριολεξία «κίτρινος πυρετός» έχει χτυπήσει τους «Αργοναύτες» από τον καταιγισμό κίτρινων καρτών την προηγούμενη Κυριακή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», από τον Χαλκιδικιώτη διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη. 4 κίτρινες κάρτες είχε συμπληρώσει ο Τάσος Παγώνης πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή και το παιχνίδι της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του δηλώθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα να την εκτίσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Φωκικό. Ωστόσο 3 ακόμη ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και αυτοί είναι οι Δημήτρης Πλιάγκας, Ταμαντανί Ενσαλίβα και Στέλιος Μαραγκός. Όμως από την ΠΑΕ Καβάλα δεν έγινε γνωστό ακόμη σε ποια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League οι συγκεκριμένοι παίκτες θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους.

     

    Αισιοδοξία για τη νίκη

    Την ίδια ώρα μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» συγκρατημένη είναι η αισιοδοξία η οποία υπάρχει για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και βέβαια οι Διοικούντες της ΠΑΕ Καβάλα περιμένουν τους Καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν και να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί για νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Ήδη τα πρώτα μηνύματα από την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα σε διάφορα σημεία της πόλης της Καβάλας αλλά και του υπόλοιπου Νομού χαρακτηρίζονται αισιόδοξα και παρά τις όποιες καιρικές συνθήκες υπάρξουν κατά τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ, οι Καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν στηρίζοντας τις μάχες των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου για νίκη κόντρα στο δικέφαλο της Αθήνας. Μάλιστα να σημειωθεί ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ καλό μετά τη νίκη σε βάρος της Καλλονής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League και το γεγονός αυτό συντελεί ακόμη περισσότερο ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει τη νίκη σε βάρος της ΑΕΚ.

     

    Ο Στέφανος Μαντάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την ΑΕΚ στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για τη γ΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Α΄ βοηθός του θα είναι ο Κοσμάς Χαρίσης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) και β΄ βοηθός διαιτητή ο Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας), με 4ο διαιτητή αγώνα τον Γεώργιο Κύζα (Ε.Π.Σ. Δράμας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Αθανάσιο Βέλλιο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

    Comments are closed.