Bookmarks

     

    Παρελθόν από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα αποτελεί από σήμερα Δευτέρα (3/12) το μεσημέρι ο Θρακιώτης προπονητής Κώστας Βασιλακάκης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των «Αργοναυτών» στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης μετέβη σήμερα Δευτέρα (3/12) γύρω στις 2 το μεσημέρι στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Καβάλα για την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση αλλά εκεί του γνωστοποιήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίκη η λύση της συνεργασίας του με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

     

    Μάλιστα να τονιστεί ότι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας μας, ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης μετέβη χθες γύρω στις 2 το μεσημέρι στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Καβάλα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση αλλά εκεί του γνωστοποιήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Τσαλίκη η λύση της συνεργασίας του με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Την ίδια ώρα η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Καβάλα για το θέμα της λύσης της συνεργασίας της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με τον Κώστα Βασιλακάκη, εκδόθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα και στην οποία σημειώνεται ότι υπηρεσιακός προπονητής μέχρι που να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή θα είναι ο Γιώργος Μαραντάς.

     

    Προπόνηση με τον Μαραντά

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι η προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση των «Αργοναυτών» που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» διεξήχθη υπό τις εντολές του μέχρι πρότινος βοηθού του Κώστα Βασιλακάκη, προπονητή Γιώργου Μαραντά και του γυμναστή της ομάδας Γιάννη Γκιόκα. Μία προπόνηση η περιελάμβανε και “οικογενειακό” δίτερμα με την ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη είναι το εξής:

    -«Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη τον οποίο και ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του στο σύλλογο. Του εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες επαγγελματικές δραστηριότητές του. Παράλληλα κάνει γνωστό ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς».

     

    Τα αποτελέσματα 12η αγωνιστική

    Καλλονή-Δόξα Δράμας 1-0

    Παναιτωλικός-Εθνικός Γαζώρου

    Ηρακλής- Καβάλα1-0

    Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή 0-1

    Πιερικός- Βύζας Μεγάρων2-1

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Θρασύβουλος 2-1

    Απόλλων Σμύρνης-Φωκικός 2-0

    Αναγέννηση Επανομής-Νίκη Βόλου 1-2

    Ηρακλής Ψαχνών- Λάρισα 1-0

    Εργοτέλης-Καλλιθέα 2-1

    Ρεπό είχε ο Πανσερραϊκός

     

    Η επόμενη 13η αγωνιστική

    Δόξα Δράμας-Εθνικός Γαζώρου

    Καβάλα-Καλλονή

    Παναχαϊκή-Παναιτωλικός

    Βύζας Μεγάρων-Ηρακλής

    Θρασύβουλος-Ολυμπιακός Βόλου

    Φωκικός-Πιερικός

    Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης

    Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών

    Πανσερραϊκός-Εργοτέλης

    Ρεπό έχει η Αναγέννηση Επανομής

     

     

    One Response to “Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Καβάλα αποτελεί ο Κώστας Βασιλακάκης – Η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Καβάλα – Υπηρεσιακός προπονητής ο Γιώργος Μαραντάς”