Bookmarks

     

    Ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης είναι ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μετά την παραίτηση του απερχόμενου Προέδρου Γιώργου Σουφλέρη λόγω της τοποθέτησής του ως ειδικός συνεργάτης της Ε.Π.Ο. για θέματα εθνικών ομάδων και μετά την αναδιάρθρωση της Διοίκησης της τοπικής Ένωσης. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από πλευράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με τον Γιώργο Σουφλέρη να παραμένει στη Διοίκηση ως απλό μέλος και τον Κώστα Αγγελίδη ως αναπληρωτής Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

     

    Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής, για τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και για τις κλήσεις σε απολογία.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    -«1. Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας που προήλθε από τις γενόμενες 7-11-2009 αρχαιρεσίες μετά την αναδιάρθρωση που έγινε στις 4-12-2012 έχει ως ακολούθως:

    Πρόεδρος: Χαράλαμπος Ευσταθιάδης

    Αναπληρωτής Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Αγγελίδης

    Α΄ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Παπαδόπουλος

    Β΄ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Χατζηχρήστου

    Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Μαυρουδής

    Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Ηλιάδης

    Ταμίας: Ιωάννης Τσετίνης

    Αναπληρωτής Ταμίας: Ιωάννης Βαμβακάς

    Μέλη: Εμμανουήλ Πατέρας, Χριστόδουλος Χρυσαλίδης, Γιώργος Σουφλέρης

    2. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει προγραμματίσει μία σειρά από επιμορφωτικές ημερίδες κατά περιοχές του νομού μας, στις οποίες θα γίνουν ομιλίες με θέματα «Ανάλυση κανόνων Παιχνιδιού» και «Διατάξεις  του ΚΑΠ». Οι ημερίδες αυτές ήταν αίτημα πολλών σωματείων ώστε ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες να έχουν μία καλύτερη επαφή και γνώση των κανονισμών που διέπουν το ποδόσφαιρο. Το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην ομαλότερη διεξαγωγή των αγώνων

    αφού, η άγνοια πολλές φορές δημιουργεί εντάσεις και αντιδράσεις τόσο των ποδοσφαιριστών, προπονητών όσο και των παραγόντων.

     

    3. Την Τετάρτη 12-12-2012 στο ενωσιακό γήπεδο οι μικτές μας ομάδες ομάδες παίδων και νέων υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 12.45 και 15.00 αντίστοιχα.

     

    4. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 11-12-2012 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης ο παράγοντας του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου Θεοφ. Ποδάρας για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Απόλλων Χρυσοχωρίου-Κεραυνός Πέρνης.

     

    5. Καλείται σε απολογία ο ποδοσφαιριστής του σωματείου Νέστος Χρυσούπολης κ. Ισακίδης Ι., για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Α.Ε. Καβάλας-Νέστος Χρυσούπολης.

     

    6. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του σωματείου Δόξα Λυδίας κ. Δούραλης με είκοσι (20) ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Δόξα Λυδίας-Ολυμπιακός Καβάλας. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 10-12-2012.

     

    7. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου ΜΑ Αντιφιλίππων Παντ. Στυλιανού.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο πρόεδρος του σωματείου Άρης Πρίνου Ι.

    Παπαγεωργίου.

     

    9. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Αναγέννηση Λιμεναρίων Χρ. Τερμετζή.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Σαμανίδης Ρ. Βύρων Καβάλας 1 αγωνιστική

    Παπαδόπουλος Απ. ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας 1 αγωνιστική

    Ματσίγκας Σ. ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας 1 αγωνιστική

    Σιδηρόπουλος Ε. Ποντιακός Ποντολιβάδου 2 αγωνιστικές

    Τσαχπίνης Π. Ελπίς Κρυονερίου 1 αγωνιστική

    Σχίζας Ν. Ασπίς Πολυστύλου 1 αγωνιστική

    Κάλφας Ευστ. Μυρμιδόνες Καβάλας 1 αγωνιστική

    Βουτσάς Απ. Ατρόμητος Λεκάνης 1 αγωνιστική

    Σφενδυλάκης Αθ. ΑΜΣ Παραδείσου 2 αγωνιστικές

    Μώραλης Ι. ΑΕ Πιερέων 2004 1 αγωνιστική

    Κοντογεωργίου Αναγέννηση Λιμεναρίων 1 αγωνιστική».

     

    Comments are closed.