Bookmarks

     

    Παρατηρήσεις σε σκληρή γλώσσα, «καμπάνες» σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, σκυμμένα κεφάλια, απογοήτευση και εύλογος προβληματισμός συνέθεσαν την εικόνα της επόμενης ημέρας (Δευτέρα 17/12) της ήττας του Α.Ο.Κ. από τη Δόξα Δράμας, στα αποδυτήρια της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα να σημειωθεί ότι δικαιολογημένα η ντροπιαστική ήττα των «Αργοναυτών» από τη Δόξα Δράμας (1-2) εύλογα προκάλεσε την οργή αλλά και την αγανάκτηση των Καβαλιωτών φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα η οποία εκδηλώθηκε ποικιλότροπα.

     

    Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. απογοήτευσε και στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ήταν κάτω του μετρίου σε επίπεδο απόδοσης, η ήττα από τους Δραμινούς πέρα για πέρα ντροπιαστική αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να δει τις περαιτέρω υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

     

    Τους τα «έψαλε» ο Κώστας Τσαλίκης

    Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης σήμερα Δευτέρα (17/12) το πρωί μιλώντας στους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» πριν την προγραμματισμένη προπόνηση. Με σκληρή γλώσσα ο Κώστας Τσαλίκης τα «έψαλε» προς τους παίκτες για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξαν, σε ορισμένους «χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου», σε κάποιους άλλους όπως είναι οι Στέλιος Μαραγκός και Δημήτης Πλιάγκας τους μοίρασε πρόστιμα, έπεται συνέχεια και για κάποιους άλλους, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης στην κυριολεξία «τους έτριξε τα δόντια». Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr ακούστηκε να λέει απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές: «Τα ψέματα τελείωσαν για ορισμένους. Οφείλουν κάποιοι να σεβαστούν, τη βαριά φανέλα της ομάδας, την ιστορία της αλλά και το φίλαθλο κόσμο της». Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της Καβάλας που φοράν τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος θα πρέπει να συνετιστούν και μάλιστα το συντομότερο δυνατό και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος θα πρέπει να δείξουν το πραγματικό αγωνιστικό πρόσωπο, εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο που τους αρμόζει. Στην συνέχεια όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας πραγματοποίησαν χαλάρωμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

     

    Απογοητευμένος ο Νίκος Παπαδόπουλος

    Απογοητευμένος και δικαιολογημένα μάλιστα παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας και την ήττα των «Αργοναυτών» με σκορ (1-2). Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για την ομάδα μας και μάλιστα για πολλούς λόγους. Μάλιστα μετά το παιχνίδι του πρώτου αγώνα του κυπέλλου με την ΑΕΚ γνωρίζαμε ότι στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας θα είχαμε και έναν επιπλέον αντίπαλο, την κούραση των ποδοσφαιριστών μας. Θεωρώ ότι τα πράγματα για μας ήρθαν πολύ ιδανικά, με το πέναλτι και την αποβολή αλλά ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για μας. Πιέσαμε τον αντίπαλό μας, είχαμε δοκάρι αλλά δυστυχώς για μας δεχτήκαμε ένα γκολ με το οποίο χάσαμε τον αγώνα. Όσο περνούσε η ώρα το σίγουρο είναι ότι το άγχος μας κυρίευσε. Μας έλειψε πάλι η τελική προσπάθεια και όλοι θα πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα από τη Δόξα Δράμας με σωστό τρόπο και στη συνέχεια να δούμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Σίγουρα οι φίλαθλοί μας είναι πολύ δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα και την ήττα αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Την ίδια ώρα και εμείς μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι αλλά επαναλαμβάνω πως θα πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα όσο καλύτερα γίνεται. Και αυτό γιατί η ομάδα έχει στόχους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Ελλάδος. Η πίκρα των φιλάθλων είναι δικαιολογημένη αλλά εγώ από την πλευρά μου ως προπονητής θα πρέπει να προστατεύσω τους παίκτες όπως θα πρέπει να το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι. Το μυαλό μας πλέον είναι στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και εκεί θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

    Comments are closed.