Bookmarks

     

    Συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη έφτασε σήμερα Τρίτη (4/12) γύρω στις 4.30 στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Βασιλακάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την άφιξή του στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» τον υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ανδρέας Καραγιώργης, ενώ είχε μια πρώτη γνωριμία με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού team της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Παρακολούθησε για 30 λεπτά της ώρας περίπου την προγραμματισμένη προπόνηση και ακολούθως είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσαλίκη προκειμένου εκτενώς να ενημερωθεί για το έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 5.30 το απόγευμα ο νέος προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος μετέβη συνοδευόμενος εκ νέου από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Εκεί είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», και στο προσωπικό του γραφείο, είχε συνεργασία με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Μαραντά, το γυμναστή της ομάδας Γιάννη Γκιόκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Καρασάββα. Ο νέος τεχνικός της Καβάλας στο παρελθόν εργάστηκε σε SKODA Ξάνθη, Ομόνοια Λευκωσίας, Εθνικό Άχνας και Θερμαϊκό (είχε υπό τις οδηγίες του τον γκολκίπερ των «Αργοναυτών», Μανόλη Αποστολίδη), ενώ ως παίκτης αγωνίστηκε σε Άρη, ΟΦΗ, Ξάνθη, Κιλκισιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εργοτέλη, Αγροτικό Αστέρα, Θερμαϊκό. Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Καβάλας στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και στο εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την Καλλονή.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Γύρω στις 7 το απόγευμα η ΠΑΕ Καβάλα εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο γίνεται γνωστή η συνεργασία της με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου είναι το εξής:

    – “To Διοικητικό Συμβούλιο της ΝEA ΠΑΕ Καβάλα  ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νικόλαου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας,βοηθός του, θα είναι ο προπονητής Γεώργιος Μαραντάς. Γυμναστής παραμένει ο Ιωάννης Γκιόκας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Ευάγγελος Καρασάββας. Τέλος ανακοινώνει ότι ο  Νικόλαος Αμανατίδης αναλαμβάνει χρέη Ειδικού Συνεργάτη“.

     

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Football League

    Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Football League, με τον Ηρακλή να αγωνίζεται την Κυριακή στις 15.00 κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα:

    Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
    Λάρισα-Απόλλων Σμ. (19:00 – ΟΤΕ TV)

    Κυριακή 9 Δεκεμβρίου
    Δόξα Δρ.-Εθνικός Γαζώρου (15:00)
    Καβάλα-Καλλονή (15:00)
    Παναχαϊκή-Παναιτωλικός (15:00)
    Βύζας Μεγ.-Ηρακλής (15:00)
    Θρασύβουλος-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
    Φωκικός-Πιερικός (15:00)
    Νίκη Βόλου-Αν.Γιαννιτσών (15:00)
    Καλλιθέα-Ηρακλής Ψ. (15:00)

    Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου
    Πανσερραϊκός-Εργοτέλης (19:00 – OTE TV)

     

    One Response to “Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ΠΑΕ Καβάλα αντικαθιστώντας τον Κώστα Βασιλακάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας – Aνακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Καβάλα”