Bookmarks

     

    Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας είχε την ιδέα αλλά ανέπτυξε και την πρωτοβουλία και όλοι οι υπόλοιποι προχώρησαν στο να την υλοποιήσουν. Έτσι λοιπόν το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής Βερούλειο στάδιο πραγματοποιήθηκε φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της ομάδας των Δημοσιογράφων με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου της Β/βάθμιας εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) που λειτουργεί στην Νέα Καρβάλη.

     

    Για λίγο λοιπόν καθηγητές και εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ άφησαν τις υποχρεώσεις τους, οι μεν πρώτοι στα θρανία με τους μαθητές οι δε δημοσιογράφοι για το «κυνήγι» της είδησης και αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό παιχνίδι του οποίου ο χαρακτήρας ήταν κοινωνικός. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου έδωσαν το παρόν τους στο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ραντεβού συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους και έζησαν από τη δική τους πλευρά το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των καθηγητών και των δημοσιογράφων. Μάλιστα να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες οι οποίοι έδωσαν το παρόν τους στις κερκίδες του Βερούλειου σταδίου και ενθάρρυναν τις προσπάθειες των καθηγητών τους. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι το παρόν του έδωσε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Γιώργος Χεριστανίδης καθώς επίσης και ο Κυριάκος Σταυρίδης, πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καβάλας.

     

    Νίκησαν οι δημοσιογράφοι με  σκορ (3-6)

    Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι η ομάδα των Δημοσιογράφων νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα των καθηγητών με σκορ (6-3). Οι καθηγητές ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα και θα μπορούσαν να προηγηθούν αλλά αντ’ αυτού στο 8’ ο Μπουντάς είχε προσπάθεια στο δοκάρι, μετά την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Αργυροφθαλμίδη σε τους του Ζιαρίμη. Στο 10’ είχαμε την ανατροπή του Κήπου μέσα στην περιοχή των καθηγητών και το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν εύστοχο για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα των δημοσιογράφων (0-1). Στο 17’ με συρτό σουτ και πάλι ο Κήπου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το (0-2) για την ομάδα των δημοσιογράφων. Στο 20’ είχαμε την προσπάθεια του Βαζακίδη στο δοκάρι και στην επαναφορά νέο σουτ που έκοψε πάνω στην γραμμή αμυντικός των δημοσιογράφων. Στο 26’ είχαμε τη σέντρα ακριβείας του Νίκου Καραμπετάκη, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Μπουντάς ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά διεύρυνε περισσότερο το σκορ για τους δημοσιογράφους διαμορφώνοντας το (0-3). Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιάρας και μετά από την πρώτη προσπάθεια του Καμαρίδη, μείωσε για τους καθηγητές γράφοντας το (1-3). Στο 31’ ο Πέτρος Τσιάρας και πάλι έβγαλε σέντρα σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον τερματοφύλακα Φιλίππου και μείωσε ακόμα περισσότερο για τους καθηγητές στο (2-3). Στο 36’ είχαμε την άμεση απάντηση από πλευράς της ομάδας των δημοσιογράφων. Τότε και μετά από την έξοχη σέντρα του Ζιαρίμη, ο Νίκος Καραμπετάκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά για να γράψει το (2-4). Στο 39 φάουλ του Τσιάρα, απέκρουσε ο Φιλίππου. Στο 43’ είχαμε την μπαλιά, μισό-γκολ του Καϊσίδη προς τον Νίκο Καραμπετάκη που σκόραρε για να διαμορφώσει το (2-5). Στο 52’ η ομάδα των καθηγητών κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Κ. Παπαδόπουλος ο οποίος μείωσε σε (3-5). Λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα ο Καϊσίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-6).

     

    Διαιτητές του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα ήταν τρεις μαθητές. Και πιο συγκεκριμένα οι Μουμτσάκης, Μιχαλίτσης και Χρυσοστομίδης. Μπροστά τους οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Καθηγητές Δευτεροβάθμιας: Αργυροφθαλμίδης, Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Ξανθόπουλος, Τσιάρας, Βαζακίδης, Καραγιαννίδης, Πουρνάρας, Στεφανίδης, Καμαρίδης, Κούντουρας. Έπαιξαν και οι Γιαννακούδης, Φασούλας, Αργυριάδης, Παπαευσταθίου, Φραντζής, Νικολαϊδης. Καθήκοντα προπονητή εκτέλεσε ο Ευρυπίδης Παπάζογλου.

     

    Δημοσιογράφοι: Φιλίππου, Κήπου, Καραμπετάκης, Φιλιτσόπουλος, Βογιατζίδης, Μπουντάς, Αμπαζής, Περιστέρης Δ., Ζιαρίμης, Πατσίδης, Γουναράς. Αλλαγή έπαιξε ο Καϊσίδης. Καθήκοντα προπονητή εκτέλεσε ο Μπάμπης Παναγιωτίδης. Στον πάγκο ήταν και οι Άγγελος Τσέλιος, Γ. Περιστέρης.

    ***Η ομάδα δημοσιογράφων ευχαριστεί για την φιλοξενία την διοίκηση της ΑΕ Καβάλας (παραχώρηση των αποδυτηρίων) αλλά και το προσωπικό του δημοτικού Σταδίου.

    Comments are closed.