Bookmarks

     

    Μονόδρομος αποτελεί για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (25/11), στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας αφού είναι γνωστό ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για το συγκρότημα του Δημήτρη Γαλάνη, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Άλλωστε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία δεν έχει καταφέρει στις 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος να «γευτεί» τη χαρά της νίκης, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και το σίγουρο είναι πως κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας θα παίξει «με την πλάτη στον τοίχο», σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό με τους παίκτες της Καβαλιώτικης ΚΑΕ να θέλουν αποκλειστικά και μόνο, το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να δουν με πιο αισιόδοξο μάτι τις περαιτέρω υποχρεώσεις στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

     

    Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν άπαντες οι οποίοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας, οι παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, θα πρέπει να πιάσουν την απόδοση που πρέπει ώστε η Καβαλιώτικη ΚΑΕ να φτάσει στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

     

    Η συμπαράσταση του κόσμου

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι από την πλευρά τους οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να παίξουν το δικό τους σημαντικό και ιδιαίτερα επιβλητικό ρόλο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας και με τη δυναμική τους παρουσία θα πρέπει να δώσουν δύναμη και ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Γαλάνη έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα.

     

    Τα εισιτήρια με τον Ίκαρο

    Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία γίνονται γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι η εξής:

    -«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17.00΄στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας. Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ίκαρο θα είναι 10 ευρώ (πίσω από τις μπασκέτες) και 15 ευρώ (στην ευθεία). Η είσοδος για μαθητές και σπουδαστές θα είναι 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς».

     

    Χωρίς προβλήματα η Ένωση

    Την ίδια ώρα σε αγωνιστικό επίπεδο και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις έχει τη δυνατότητα με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του εν όψει της δύσκολης και ιδιαίτερα καθοριστικής αναμέτρησης κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Το γεγονός αυτό μάλιστα βοηθάει σε μέγιστο βαθμό την τεχνική ηγεσία της ομάδας προκειμένου ο σχεδιασμός να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


     Οι αναμετρήσεις και οι διαιτητές

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ που θα γίνει σε τρεις δόσεις. Πιο αναλυτικά:

     

    Σάββατο 24/11

    ΔΓ Ιλισίων (17:00) Ηλυσιακός-Πανιώνιος: Φούφης-Ψαριανός-Ξενικάκης
    Αλεξάνδρειο (19:00) Άρης-ΠΑΟΚ: Χριστοδούλου-Σώμος-Παναγιώτου

     

    Κυριακή 25/11

    Βενετόκλειο (13:00) Κολοσσός Ρ.-Ολυμπιακός: Καρακατσούνης-Αφεντουλίδης-Μητσόπουλος
    ΚΓ Μελίνα Μερκούρη (16:00) Ρέθυμνο-Απόλλων Π.: Τανατζής-Κορομηλάς-Δεσλής
    ΔΑΚ Καλαμίτσας (17:00) Ένωση Καβ.-Ίκαρος Κ.: Αναστόπουλος-Παπαπέτρου-Κατρακούρας
    ΚΓ Περιστερίου (17:00) Περιστέρι-ΚΑΟΔ: Σχινάς-Ταβουλαρέας-Γκούμας

     

    Δευτέρα 26/11

    ΟΑΚΑ (19:00) Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός: Γεωργιάδης-Βαρδάλος-Αντ. Αναστόπουλος

    Η βαθμολογία

    1. Ολυμπιακός (558-384) 12

    2. Πανιώνιος (471-434) 11

    3. ΑΓΟ Ρεθύμνου (431-429) 10

    4. Παναθηναϊκός (455-351) 10

    5. ΠΑΟΚ (455-427) 10

    6. Απόλλων Πατρών (452-434) 9

    7. Ίκαρος Καλλιθέας (375-432) 9

    8. ΚΑΟ Δράμας (446-466) 9

    9. Κολοσσός Ρόδου (432-437) 9

    10. Άρης (368-424) 8

    11. Πανελευσινιακός (474-473) 8

    12. Περιστέρι (419-469) 8

    13. Ηλυσιακός (379-464) 7

    14. Ένωση Καβ. (435-526) 6

     

     

    Comments are closed.