Bookmarks

     

    Μια καλή εμφάνιση απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος είναι ο στόχος εκείνων που βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (19/11) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μία αναμέτρηση η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας προκειμένου, πλην της καλής εμφάνισης να σκέφτεται την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

     

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο νέος προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Δημήτρης Γαλάνης είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους βασικούς καλαθοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για τη Βαλκανική Λίγκα με την Τεόντο, στο Μαυροβούνιο. Πρόκειται για τους Γιάννη Γκαγκαλούδη, Άντονι Γκράντι, Γουίλιαμ Κόλεμαν και τον αρχηγό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Χριστόφορο Στεφανίδη, παίκτες οι οποίοι δεν συμπεριληφθήκαν στην αποστολή, και παρέμειναν στην Καβάλα. Το ευχάριστο πάντες είναι ότι ο Δημήτρης Γαλάνης για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο σχεδιάζοντας τα πλάνα του με τη συντριπτική πλειοψηφία των καλαθοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Σε δύο δόσεις η 6η αγωνιστική

    Σε δύο ημέρες θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, αφού ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου δεν θα γίνουν αγώνες (Σάββατο 17/11). Τέσσερα παιχνίδια την Κυριακή (18/11) κι άλλα τρία τη Δευτέρα (19/11) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι κομισάριοι που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις, οι οποίοι έχουν ως εξής:

     

    Κυριακή 18/11

    Γλυφάδας 17.00

    Ίκαρος Καλλιθέας – Περιστέρι: Πηλοΐδης, Κορομηλάς, Τζαφλέρης (Τασούλας)
    Ν. Σμύρνης 16.00

    Πανιώνιος – Ρέθυμνο: Χριστοδούλου, Μπήτης, Κ. Πουρσανίδης (Ιωάννου)
    «Ανδρέας Παπανδρέου» 17.00

    Πανελευσινιακός – Ηλυσιακός: Καρακατσούνης, Αφεντουλίδης, Μητσόπουλος (Ντίνος)
    «Δ. Κραχτίδης» 17.00

    ΚΑΟΔ – Παναθηναϊκός: Γκόντας, Γ. Πουρσανίδης, Καλδίρης (Μπακάλης)

     

    Δευτέρα 19/11
    ΣΕΦ 17.00

    Ολυμπιακός – Ένωση Καβ.: Ταβουλαρέας, Νικολούλης, Στ. Ταρενίδης (Σωτηριάδης)
    Περιβόλας 19.00

    Απόλλωνας Πατρών – Άρης: Αναστόπουλος, Μάνος, Σταματόπουλος (Γιοχαλής)
    Πυλαίας 19.00

    ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου: Σχινάς, Φούφης, Β. Τσώνος (Τσούλης)

     

    Comments are closed.