Bookmarks

     

    Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 5 αγωνιστικές και πιο συγκεκριμένα μετά την εκτός έδρας νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο κόντρα στη Νίκη Βόλου με (0-2) στις 21 Οκτωβρίου, είναι ο βασικός στόχος του Α.Ο.Κ. στη δύσκολη εκτός έδρας «μάχη» που θα δώσει την Κυριακή (2/12) στις 3 το μεσημέρι στο Καυταντζόγλειο στάδιο με αντίπαλο τον Ηρακλή για τη 12η αγωνιστικής της Football League. Με απλά λόγια το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη θα επιδιώξει να πάρει «από τα χέρια του γηραιού» το ρόπαλό του και να γίνει αυτό το μεγάλο «αφεντικό» μέσα στο Καυταντζόγλειο στάδιο έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. μετά το τέλος της αναμέτρησης να πανηγυρίσει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη.

     

    Μάλιστα για τους «Αργοναύτες» το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας προκειμένου η ομάδα παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, να ηρεμήσει μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και να μπει και πάλι σε τροχιά ανόδου μιας και ο μαραθώνιος της Football League έχει μπροστά του ακόμη πολύ δρόμο. Για να γίνει αυτό ωστόσο οι παίκτες της Καβάλας θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να ξεπεράσουν τις αγωνιστικές αδυναμίες τις οποίες έδειξαν στα τελευταία 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυρίως να δώσουν εκείνη τη δυναμική, που απαιτείται δηλαδή, έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει αυτό που θέλει και δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της νίκης. Το κλίμα στο στρατόπεδο της Καβάλας να σημειωθεί ότι είναι πάρα πολύ καλό και το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη προκειμένου να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του εν όψει του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.

     

    Με απουσίες στο Καυταντζόγλειο

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο Κώστας Βασιλακάκης για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και από την ΠΑΕ Καβάλα δηλώθηκε για να εκτίσει την 1 αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Εκτός πλάνων και ο επιθετικός Μάριο Μιγιάτοβιτς ο οποίος περιμένει το «πράσινο φως» προκειμένου να περάσει την πόρτα της εξόδου της ΠΑΕ Καβάλα ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Πλιάγκα στην ομάδα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει με τη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Σε ότι έχει να κάνει με κάποιες μικροενοχλήσεις τις οποίες αισθάνονταν ο Γελαδάρης από κάποιο μικρό πρόβλημα τραυματισμού να σημειωθεί ότι τις ξεπέρασε και θα δώσει κανονικά το παρόν του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. στο Καυταντζόγλειο στάδιο θα έχει τη συμπαράσταση πολλών Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι θα ταξιδέψουν είτε με τις οργανωμένες εκδρομές των «Γαλάζιων Αργοναυτών» είτε και με της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας αλλά και δεκάδων άλλων οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα.

     

    Ο Ευάγγελος Ευαγγέλου σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ευάγγελος Ευαγγέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενη Κυριακής (2/12) στο Καυταντζόγλειο στάδιο μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Α.Ο.Κ., για τη 12η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής μεταξύ της Καβάλας και του Παναιτωλικού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η οποία είχε λήξει ισόπαλη με σκορ (0-0). Βοηθοί του στην αναμέτρηση του Καυταντζογλείου θα είναι οι Παναγιώτης Νακόπουλος και Ιορδάνης Απτοσόγλου (Ε.Π.Σ. Αθηνών) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Παναγιώτη Συμεωνίδη (Ε.Π.Σ. Πιερίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Νικόλαο Αθανασίου (Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας).

     

    Η ερχόμενη 12η αγωνιστική

    Καλλονή-Δόξα Δράμας

    Παναιτωλικός-Εθνικός Γαζώρου

    Ηρακλής-Καβάλα

    Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή

    Πιερικός-Βύζας Μεγάρων

    Αν. Γιαννιτσών-Θρασύβουλος

    Απόλλων Σμύρνης-Φωκικός

    Αν. Επανομής-Νίκη Βόλου

    Ηρακλής Ψαχνών-Λάρισα

    Εργοτέλης-Καλλιθέα

    Ρεπό έχει ο Πανσερραϊκός

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων Σμύρνης (10-3) 21

    2. Eθνικός Γαζώρου (13-6) 19

    3. Εργοτέλης (8-4) 19

    4. Ηρακλής Ψαχνών (11-7) 18

    5. Παναιτωλικός (7-3) 17

    6. Νίκη Βόλου (11-9) 17

    7. Ολυμπιακός Βόλου (8-6) 16

    8. Αναγέννηση Γιαννιτσών (14-13) 16

    9. ΑΕΠ Ηρακλής (12-8) 15

    10. Λάρισα (11-8) 15

    11. Πανσερραϊκός (9-11) 14

    12. Καλλιθέα (14-15) 13

    13. Καλλονή (6-7) 13

    14. Καβάλα (6-7) 12

    15. Παναχαϊκή 2005 (9-11) 11

    16. Θρασύβουλος (5-7) 10

    17. Φωκικός (9-11) 10

    18. Πιερικός (5-11) 10

    19. Δόξα Δράμας (9-12) 9

    20. Βύζας Μεγάρων (6-11) 7

    21. Αναγέννηση Επανωμής (6-19) 5

     

    Με τα Γιαννιτσά οι νέοι της ΠΑΕ

    Εξάλλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος νέων της Football League η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο (1/12) στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο του Χαλκερού το αντίστοιχο συγκρότημα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στόχος για την ομάδα των Σάκη Τσιρονίδη και Ηλία Δερβετζή είναι η κατάκτηση του πρώτου νικηφόρου αποτελέσματος μιας και στις 3 πρώτες αγωνιστικές που προηγήθηκαν η ΠΑΕ νέων του Α.Ο.Κ. έχει να επιδείξει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

    Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η τεχνική ηγεσία πήρε μαζί της 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι και αποτελούν την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Τσιλιγγίρης, Ρεβυθόπουλος, Κάργας, Τσομπανόπουλος, Ζαγκλιβέρης, Ντομί, Μιτσιός, Μπλιος, Γρ. Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Θεοδωρίδης, Βασιλειάδης, Χατζόπουλος, Χρυσαλίδης, Καραπάνος, Μ. Παπαδόπουλος, Χαϊδεμένος, Μόσκολος και Παπαζώτος. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την αναμέτρηση των νέων της ΠΑΕ Καβάλα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα διευθύνει ο Δραμινός διαιτητής Κωνσταντίνος Τσακίρης με βοηθούς του τους Αναστάσιο Χρυσοφορίδη (Ε.Π.Σ. Δράμας) και Νεκτάριο Τζίκο (Ε.Π.Σ. Καβάλας).

    Comments are closed.