Bookmarks

     

    Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που ανήκουν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μετά την κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι η Θράκη Γραβούνας θα υποδεχθεί τον Νέστο Χρυσούπολης και ο Μ.Α. Αντιφιλίππων τον Βύρων Καβάλας. Μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα υποδεχθεί τον Βρασίδα Νέας Περάμου και ο Κεραυνός Πέρνης τον Άρη Ακροποτάμου.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων έγιναν γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει ως εξής:

     

    1. Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου για την προημιτελική φάση. Το πρόγραμμα των αγώνων που βγήκε από την κλήρωση έχει ως παρακάτω:

     

    Τετάρτη 7-11-2012

    Γραβούνας, 15.00: Θράκη Γραβούνας-Νέστος Χρυσούπολης

    Αντιφιλίππων, 15.00: Μ.Α. Αντιφιλίππων-Βύρων Καβάλας

     

    Τετάρτη  14-11-2012

    Ελευθερούπολης, 15.00: Ορφέας Ελευθερούπολης-Βρασίδας Νέας Περάμου

    Πέρνης, 15.00: Κεραυνός Πέρνης-Άρης Ακροποτάμου

     

    2. Για την είσοδο φιλάθλου της γηπεδούχου ομάδος εντός του γηπέδου και την επίθεση στον διαιτητή κατά τον αγώνα Χελιδόνια-Κεραυνός Πέρνης, τιμωρείται το σωματείο Χελιδόνια με χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200)€ καθώς και με μία (1) αγωνιστική ημέρα το γήπεδο του. Ως εκ τούτου ο επόμενος εντός έδρας αγώνας Χελιδόνια-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

     

    3. Ενημερώνουμε τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (Κ17), (Κ15) και (Κ13), ότι στην περίπτωση που δύο ομάδες για σοβαρό λόγο αλλάζουν την ώρα (μόνον) έναρξης του μεταξύ τους αγώνα, υποχρεούνται το αργότερο μέχρι την προηγούμενη του αγώνα Τετάρτη, να ειδοποιήσουν την Ε.Π.Σ. Καβάλας, ώστε να ενημερωθεί η επιτροπή διαιτησίας για τον ορισμό διαιτησίας.

     

    4. Η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου για την επόμενη φάση (ημιτελική) θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης. Ως γνωστόν η φάση αυτή διεξάγεται σε διπλούς αγώνες (εντός – εκτός έδρας).

     

    5. Επαναλαμβάνουμε ότι, όλοι οι απογευματινοί αγώνες από το Σάββατο 10-11-2012  μέχρι και το Σάββατο 24-11-2012 θ’ αρχίσουν στις 3.15.μ.μ. ώρα (δηλαδή κατά 30’ λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισθείσα ώρα).

     

    6. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Ποδαράς Θ.

     

    7. Τιμωρήθηκε με (15) δεκαπέντε ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων ο παράγοντας του σωματείου Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου κ. Τσαντάς Παν για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ασπίς Πολυστύλου-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 5-11-2012.

     

    8. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο εκατό (100)€ ο προπονητής του σωματείου Αία Παναγίας κ. Παπανδρέου Γ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Αίας Παναγίας-Μυρμιδόνες Καβάλας. Το πρόστιμο πρέπει να εξοφληθεί έως την 30-11-2012.

     

    9. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 6-11-2012 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης ο Πρόεδρος του σωματείου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης κ. Χατζηβασιλειάδης Κοσμάς για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Ατρόμητος Χαλκερού-Χελιδόνια.

     

    10. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Πασχάλης Ε. Αναγέννηση Λιμεναρίων 1 αγωνιστική

    Σοναρίδης Αλέξ. Ατρόμητος Χαλκερού 3 αγωνιστικές

    Μοσχόπουλος Ι. Φρίξος Ελευθερούπολης 1 αγωνιστική

    Μασμανίδης Κ. Ποσειδών Καβάλας 3 αγωνιστικές».

     

    Comments are closed.