Bookmarks

     

    Ξεκάθαρος αλλά και κατηγορηματικός, όσο ποτέ άλλοτε παρουσιάστηκε στις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης αναφορικά με την εντός έδρας αναμέτρηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών την Κυριακή (18/11) στις 15.00 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Χαρακτηριστικά ο Κώστας Βασιλακάκης ακούστηκε να μας λέει: «Θα πρέπει να χτυπήσουμε στο «ψαχνό» τον Ηρακλή Ψαχνών. Θα πρέπει να χτυπήσουμε στην καρδιά του αντιπάλου για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης». Την ίδια ώρα ο Κώστας Βασιλακάκης μας υπογράμμισε ότι τόσο από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ., θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη υπομονή, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα ώστε η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Παράλληλα ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης μας υπογράμμισε ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι άριστο τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όσο και μεταξύ των μελών της προπονητικής ομάδας και το γεγονός αυτό βοηθάει έτσι ώστε η ομάδα να λειτουργεί σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

    Ο Κώστας Βασιλακάκης στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά η συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο Θρακιώτης προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης στο www.kavalagoal.gr έχει ως εξής:

     

    -Κύριε Βασιλακάκη η Καβάλα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League επιστρέφει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών θέλει μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης. Ποιες δυσκολίες κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι και τι θα πρέπει οι παίκτες σας να προσέξουν περισσότερο;

    -«Από την ώρα που στοχεύεις στη νίκη, είτε αγωνίζεσαι στο γήπεδό σου είτε μακριά από αυτό τότε λοιπόν όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται ως δύσκολα. Εμείς ως Καβάλα, πολύ περισσότερο δε όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας, ο στόχος μας αλλά και η σκέψη μας είναι πως θα ξεπεράσουμε με επιτυχία το εμπόδιο του αντιπάλου για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άρα λοιπόν οι δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι εμείς να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα, ως σύνολο, να βρούμε τρόπους για να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του αντιπάλου μας έτσι ώστε να φτάσουμε πολύ γρήγορα στο γκολ για να δούμε με πιο αισιόδοξο μάτι την περαιτέρω πορεία του αγώνα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όσες ομάδες έρχονται για να αγωνιστούν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», αγωνίζονται με κλειστές άμυνες και εμείς θα πρέπει να βρούμε τα μέσα και τους τρόπους για να τις διασπάσουμε έτσι ώστε τα πράγματα για μας να γίνουν πιο εύκολα».

     

    -Εκτίμησή σας είναι ότι χρειάζεται από τους παίκτες του Α.Ο.Κ. αρκετά μεγάλη υπομονή και σ’ αυτό το παιχνίδι δεδομένου του ότι και ο Ηρακλής Ψαχνών όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που έρχονται στην Καβάλα, παίζουν πολύ κλειστά σε αμυντικό επίπεδο;

    -«Βεβαίως… Χρειάζεται υπομονή αλλά και επιμονή και εκείνο το οποίο απαιτείται από τους ποδοσφαιριστές μας, είναι το να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Για μας το ζητούμενο και το πλέον ωφέλιμο θα είναι να πετύχουμε ένα γκολ γρήγορα, έτσι ώστε τα πράγματα για μας να εξελιχθούν πιο εύκολα στην έκβαση του αγώνα. Βέβαια αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα γιατί είναι γνωστό πως κάθε παιχνίδι τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εκείνο το οποίο θεωρώ σίγουρο είναι το γεγονός ότι εμείς θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και κυρίως δε θα πρέπει να αφήσουμε το χρόνο να μας πιέσει, γιατί υπάρχει μεγάλη διάρκεια σε όλο το παιχνίδι και το γκολ μπορείς να το πετύχεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Σκοπός μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι, να προσθέσουμε 3 βαθμούς στο ενεργητικό μας και η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

     

    -Υπομονή κύριε Βασιλακάκη χρειάζεται και από πλευράς του φίλαθλου κόσμου του Α.Ο.Κ.;

    -«Βέβαια. Και ο κόσμος από τη δική του πλευρά θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη υπομονή. Ένα παιχνίδι δεν τελειώνει ούτε στο 15ο λεπτό, ούτε στο ημίωρό του, ούτε και με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Όπως σας προείπα ένα παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής. Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας θα πρέπει να συμπαρασταθεί στην ομάδα ακόμη και στην περίπτωση που γίνουν κάποια λάθη, θα πρέπει να δίνουμε κουράγιο και δύναμη στα παιδιά έτσι ώστε να τους δώσουμε δύναμη και να τους βοηθήσουμε προκειμένου να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

     

    -Κύριε Βασιλακάκη ποιο είναι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας;

    -«Εκείνο το οποίο θέλω να σας τονίσω είναι ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας είναι πάρα πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους έχουν πάρα πολύ καλή σχέση όπως επίσης και τα μέλη του προπονητικού τιμ της ομάδας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, υπάρχει διάθεση και μάλιστα απεριόριστη από όλους και ειλικρινά θα ήθελα να σας πω ότι έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες και θεωρώ ότι αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας».

     

    -Κύριε Βασιλακάκη με δεδομένη την απουσία του Ντιέ αλλά και εκείνες των Πλιάγκα και Ντόση, αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα στην αρχική 11άδα του Α.Ο.Κ. κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών;

    -«Σίγουρα. Οι απουσίες που έχουμε είναι σημαντικές για την ομάδα μας αλλά πιστεύω ότι με τα υπόλοιπα παιδιά που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. θα μπορέσουμε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που θα προκύψουν. Άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι ετοιμοπόλεμοι και το αποδεικνύουν μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις αλλά και στους επίσημους αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα η ομάδα».

     

    -Κλείνοντας τη συζήτησή μας κύριε Βασιλακάκη θα θέλαμε να σας καταθέσουμε μία ερώτηση της οποίας ο χαρακτήρας είναι αλληγορικός. Στο «ψαχνό» θα χτυπήσει η Καβάλα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης;

    -«Βέβαια και θα πρέπει να χτυπήσουμε στο «ψαχνό». Στην καρδιά του αντιπάλου θα πρέπει να χτυπήσουμε. Είναι γνωστό ότι όταν έρχονται οι ομάδες στο «Ανθή Καραγιάννη» παίζουν με κλειστή άμυνα, προσπαθούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να μη δεχτούν γκολ. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, θα πρέπει να δούμε τα τρεξίματά μας έτσι ώστε να είναι τα καλύτερα και από κει και πέρα θα πρέπει να χτυπήσουμε τον αντίπαλό μας στο «ψαχνό» και να μην του αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο για να αντιδράσει».

     

    Με 3 απουσίες κόντρα στα Ψαχνά

    Τρία είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σε αγωνιστικό επίπεδο ο Κώστας Βασιλακάκης εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Και αυτό γιατί στη διάθεσή του δε θα είναι ο μεσοεπιθετικός Σερζ Ντιέ ο οποίος δηλώθηκε για να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του (4 κίτρινες κάρτες) στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Την ίδια ώρα στα πλάνα του δεν υπολογίζεται ο Δημήτρης Πλιάγκας ο οποίος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τραυματίστηκε και υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο όπως και ο Γιάννης Ντόσης ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, για το κύπελλο και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

    Ο Χρήστος Ανδρονικίδης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Χρήστος Ανδρονικίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ηρακλή Ψαχνών την ερχόμενη Κυριακή (18/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και βοηθοί θα είναι οι Δημήτριος Ζησιμόπουλος και Αντώνιος Σινιοράκης (Ε.Π.Σ. Πειραιά). 4ος διαιτητής αγώνα ορίστηκε να είναι ο Θεσσαλονικιός Νικόλαος Τεβεκέλης με παρατηρητή διαιτησίας τον Αναστάσιο Ντοσίδη της Ε.Π.Σ. Θράκης.

     

    Η ερχόμενη 9η αγωνιστική

    Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Δόξα Δρ.-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

    Ηρακλής-Πιερικός

    Παναιτωλικός-Αν. Γιαννιτσών

    Καλλονή-Απόλλων Σμύρνης

    Εθνικός Γαζώρου-Αν. Επανομής

    Καβάλα-Ηρακλής Ψαχνών

    Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός

    Βύζας Μεγάρων-Εργοτέλης

    Θρασύβουλος-Καλλιθέα

    Νίκη Βόλου-Λάρισα

    Ρεπό έχει ο Φωκικός

     

    Η βαθμολογία

    1. Αναγέννηση Γιαννιτσών (13-10) 15

    2. Εργοτέλης (6-3) 14

    3. Λάρισα (11-7) 14

    4. Νίκη Βόλου (8-8) 13

    5. Ολυμπιακός Βόλου (8-6) 13

    6. Eθνικός Γαζώρου (11-6) 12

    7. Απόλλων Σμύρνης (6-3) 12

    8. Πανσερραϊκός (9-8) 12

    9. Ηρακλής Ψαχνών (7-5) 11

    10. Καβάλα (6-5) 11

    11. Καλλονή (4-3) 11

    12. ΑΕΠ Ηρακλής (8-7) 10

    13. Παναιτωλικός (5-3) 10

    14. Φωκικός (8-9) 9

    15. Καλλιθέα (13-15) 9

    16. Παναχαϊκή 2005 (7-9) 8

    17. Δόξα Δράμας (9-11) 7

    18. Πιερικός (3-7) 6

    19. Βύζας Μεγάρων (4-7) 6

    20. Θρασύβουλος (4-7) 5

    21. Αναγέννηση Επανωμής (5-16) 4

     

    Comments are closed.