Bookmarks

     

    Ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν έδωσε σήμερα Τρίτη (13/11) ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης και από αύριο Τετάρτη (14/11) ουσιαστικά μπαίνει στην τελική ευθεία το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας εν όψει της Κυριακάτικης (18/11) αναμέτρησης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Το σίγουρο πάντως είναι ότι για τους «Αργοναύτες» το βαρύ πρόγραμμα των πρώτων 8 αγωνιστικών, με 5 εκτός έδρας παιχνίδια, 2 εντός και το προγραμματισμένο ρεπό, ανήκει πλέον στο παρελθόν και η βαθμολογική συγκομιδή των 11 πόντων δίχως άλλο αποτελεί μία καλή συγκομιδή, με βάση όλα τα δεδομένα. Με βάση το γεγονός ότι η Καβάλα είχε να βγάλει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα και κυρίως με βάση το πολύ μικρό χρονικό διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας.

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλακάκη στο www.kavalagoal.gr

    Μάλιστα από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλακάκης στις δηλώσεις που έκανε στο www.kavalagoal.gr εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για τους 11 βαθμούς που συγκέντρωσε ο Α.Ο.Κ., με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής. Χαρακτηριστικά ο Θρακιώτης προπονητής Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε τα εξής:

    -«Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει 11 βαθμούς και αυτοί θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι κυρίως αν είχαμε εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και πετυχαίναμε νικηφόρα αποτελέσματα στους 2 αγώνες που δώσαμε στο «Ανθή Καραγιάννη». Ωστόσο οι 11 βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι τώρα μας κρατάν ζωντανούς στους στόχους που έχουμε βάλει και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο για μας. Βέβαια είναι γνωστό ότι έναντι των υπολοίπων ομάδων, η ομάδα μας υστερούσε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας αφού ξεκινήσαμε πολύ καθυστερημένα αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά καταφέραμε πολύ σύντομα να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Αυτό οφείλεται κυρίως στη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, στη σκληρή δουλειά και κυρίως στο γεγονός ότι αντιμετώπισαν όλα τα παιχνίδια με μεγάλη σοβαρότητα. Από κει και πέρα πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς προκειμένου να βγουν συμπεράσματα. Και αυτό γιατί όλοι γνωρίζουν το πόσο δύσκολος είναι ο μαραθώνιος της Football League, πόσες παγίδες κρύβει και κυρίως τι χαρακτηριστικά απαιτούνται για μία ομάδα προκειμένου να φτάσει στο στόχο της. Σίγουρα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα και αυτό θα κάνουμε κι εμείς από τη δικιά μας πλευρά. Εκείνο ωστόσο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το γεγονός, και αυτό άλλωστε φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν απεριόριστη διάθεση και μεγάλη πίστη στην προσπάθεια που καταβάλλεται και το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τη σκληρή και επίπονη προσπάθειά μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω. Όλοι δουλεύουν σκληρά και το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει πίστη πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εκείνο το οποίο χρειάζεται να συνεχίσουμε να πράττουμε είναι να δουλεύουμε και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνεχόμενη και το σίγουρο είναι πως σαν ομάδα έχουμε και την ικανότητα αλλά και την ποιότητα ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Με απλά λόγια θέλω να σας πω ότι από αγωνιστική σε αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκουν το ρυθμό τους και κυρίως βρίσκονται μεταξύ τους. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι όσο κυλάει το πρωτάθλημα τόσο εμείς θα βελτιωνόμαστε περισσότερο».

     

    Παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Πουρσανίδης

    Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Νίκος Πουρσανίδης σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε γίνεται γνωστό ότι, μετά τη συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πουρσανίδη, οι δύο πλευρές προχώρησαν στην από κοινού κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου. Μάλιστα η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα εύχεται καλή συνέχεια στον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

     

    Με δύο απουσίες κόντρα στα Ψαχνά

    Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, δύο είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης. Το πρώτο έχει να κάνει με την απουσία του Σερζ Ντιέ αφού ο εν λόγω παίκτης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του (4 κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Απών από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι και ο Δημήτρης Πλιάγκας ο οποίος τραυματίστηκε στο Παγκρήτιο στάδιο, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού

     

    Η ερχόμενη 9η αγωνιστική

    Δόξα Δρ.-Ολυμπιακός Βόλου

    Ηρακλής-Πιερικός

    Παναιτωλικός-Αν. Γιαννιτσών

    Καλλονή-Απόλλων Σμύρνης

    Εθνικός Γαζώρου-Αν. Επανομής

    Καβάλα-Ηρακλής Ψαχνών

    Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός

    Βύζας Μεγάρων-Εργοτέλης

    Θρασύβουλος-Καλλιθέα

    Νίκη Βόλου-Λάρισα

    Ρεπό έχει ο Φωκικός

     

    Η βαθμολογία

    1. Αναγέννηση Γιαννιτσών (13-10) 15

    2. Εργοτέλης (6-3) 14

    3. Λάρισα (11-7) 14

    4. Νίκη Βόλου (8-8) 13

    5. Ολυμπιακός Βόλου (8-6) 13

    6. Eθνικός Γαζώρου (11-6) 12

    7. Απόλλων Σμύρνης (6-3) 12

    8. Πανσερραϊκός (9-8) 12

    9. Ηρακλής Ψαχνών (7-5) 11

    10. Καβάλα (6-5) 11

    11. Καλλονή (4-3) 11

    12. ΑΕΠ Ηρακλής (8-7) 10

    13. Παναιτωλικός (5-3) 10

    14. Φωκικός (8-9) 9

    15. Καλλιθέα (13-15) 9

    16. Παναχαϊκή 2005 (7-9) 8

    17. Δόξα Δράμας (9-11) 7

    18. Πιερικός (3-7) 6

    19. Βύζας Μεγάρων (4-7) 6

    20. Θρασύβουλος (4-7) 5

    21. Αναγέννηση Επανωμής (5-16) 4

     

    Comments are closed.