Bookmarks

     

    Εντός έδρας αγωνίζεται η πρωτοπόρος ομάδα του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και νεοφώτιστη, ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής φιλοδοξώντας απέναντι στο συγκρότημα του Ολυμπιακού Ροδόπολης την ερχόμενη Κυριακή (18/11) να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παράγοντα έδρα. Την ίδια ώρα μακριά από τα γήπεδά τους αγωνίζονται τόσο ο Ορφέας Ελευθερούπολης όσο και ο Άρης Ακροποτάμου.

     

    3 νίκες στο ενεργητικό της έχει να επιδείξει μέχρι τώρα η νεοφώτιστη ομάδα στη Δ΄ Εθνικής κατηγορία, ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη φιλοδοξεί απέναντι στον Ολυμπιακό Ροδόπολης να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων αλλά και των καλών αποτελεσμάτων. Μάλιστα μετά τη νίκη επί του Έβρου Σουφλίου με (2-1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής το κλίμα στο στρατόπεδο του Βυζαντίου είναι άριστο και το γεγονός αυτό αναμένεται να συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό προκειμένου η ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη να ξεπεράσει με επιτυχία το επόμενο εμπόδιο και να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα ο Ορφέας Ελευθερούπολης του Στέλιου Κατρακυλάκη φιλοδοξεί να φτάσει στη πρώτη εκτός έδρας νίκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και πιο συγκεκριμένα στην έδρα της Νέας Ζίχνης με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Ο τρίτος της παρέας του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα ο Άρης Ακροποτάμου, αγωνίζεται και αυτός μακριά από το γήπεδό του. Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη θα ταξιδέψει στο γήπεδο της Προσοτσάνης Δράμας προκειμένου να «διασταυρώσει τα ξίφη» με την ομώνυμη ομάδα. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι παρά την ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι (0-0) με τον Ορφέα Ελευθερούπολης για την 3η αγωνιστική το κλίμα στα αποδυτήρια του Ακροποτάμου είναι πάρα πολύ καλό δεδομένης της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησε ο Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

     

    Οι αναμετρήσεις και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

    Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (14/11) τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Αναλυτικά:

    Προσοτσάνη-Άρης Ακροποτάμου: Λυμπούδης, Αινάλης-Κούλα (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας).

    Έβρος Σουφλίου-Οδυσσέας Αναγέννησης: Πρασάτζης, Χούσκογλου (Ε.Π.Σ. Θράκης), Έμπλιουκ (Ε.Π.Σ. Ξάνθης).

    ΠΑΟ Κοσμίου-Δόξα Πετρούσας: Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης-Καραΐσκος (Ε.Π.Σ. Έβρου).

    Βυζάντιο Κοκκινόχωμα-Ολυμπιακός Ροδόπολης: Δρούζας, Τριανταφύλλου-Δημητριάδης (Ε.Π.Σ. Θράκης).

    Μ.Α. Ν. Ζίχνης-Ορφέας Ελευθερούπολης: Υφαντίδης, Τσιλιγγιρίδης-Αλούρης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς).

     

    Comments are closed.