Bookmarks

     

    Αλλαγή σελίδας είχαμε στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κρις Χουγκάζ και πλέον στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης ο οποίος αναμένεται να σηκώσει το μεγάλο βάρος της προσπάθειας που θα καταβληθεί, στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (11/11), στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

     

    Μία αναμέτρηση καθοριστική από πολλές πλευρές για την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία βρίσκεται ως γνωστών στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει καταφέρει έως τώρα, στις 4 αγωνιστικές που προηγήθηκαν να «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ κρίνεται πέρα για πέρα καθοριστική και όλοι όσοι βρίσκονται εντός αποδυτηρίων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θέλουν πάση θυσία το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι από την πλευρά του ο νέος προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Δημήτρης Γαλάνης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα υπολογίζοντας μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις όλους τους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΚΑΕ.

     

    Οι τιμές των εισιτηρίων

    Έγιναν γνωστές από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε, οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τους Καβαλιώτες φιλάθλους για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (11/11) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» κόντρα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου περιλαμβάνει τα εξής:

    -«Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basketleague, κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι 10 ευρώ (πίσω από τις μπασκέτες) και 15 ευρώ (στην ευθεία). Η είσοδος για μαθητές και σπουδαστές θα είναι 5 ευρώ με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καθώς και για τα παιδιά έως 10 ετών, που συνοδεύονται από γονείς».

     

    Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

    Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής που θα γίνουν το Σάββατο (10/11), την Κυριακή (11/11) και τη Δευτέρα (12/11). Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Α1 είναι το εξής:

     

    Σάββατο 10 Νοεμβρίου
    Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Πανιώνιος: Πηλοΐδης-Παναγιώτου-Ανδρικόπουλος
    ΔΚΓ Δ. Κραχτίδης 17.00 ΚΑΟΔ-Ίκαρος Κ.: Αναστόπουλος-Καρακατσούνης-Μαγκλογιάννης

     

    Κυριακή 11 Νοεμβρίου
    Βενετόκλειο 13:00 Κολοσσός Ρ.-Απόλλων Π.: Γκόντας-Παπαπέτρου-Θεωνάς
    ΚΓ Μ. Μερκούρη 16:00 Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός: Σχινάς-Σώμος-Γεωργιάδης
    ΔΑΚ Καλαμίτσας 17:00 Ένωση Καβ.-ΠΑΟΚ: Τανατζής-Σταματόπουλος-Δεσλής
    ΚΓ Α. Παπανδρέου 17:00 Περιστέρι-Ολυμπιακός: Γ. Πουρσανίδης-Ψαριανός-Κατρακούρας

     

    Δευτέρα 12 Νοεμβρίου
    ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός: Μάνος-Ταβουλαρέας-Παγώνης

     

    One Response to “«Μονόδρομος» αποτελεί για την Ένωση η νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (11/11) στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου»”