Bookmarks

     

    Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη (20/11) το απόγευμα η αποστολή του Α.Ο.Κ. η οποία αύριο Τετάρτη (21/11) στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας για το πρωτάθλημα της Football League (Ζωντανή μετάδοση από το ΟΤΕΝΕΤ). Για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά στόχος στο παιχνίδι με τον Απόλλων είναι μόνο η νίκη προκειμένου μετά από 3 αγωνιστικές η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη να «γευτεί» τη χαρά της και να αναρριχηθεί κατακτώντας το «τρίποντο» στο γκρουπ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα.  

     

    Εκτός αποστολής ο Μ. Μιγιάτοβιτς

    Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης έθεσε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης τον επιθετικό Μάριο Μιγιάτοβιτς τον οποίο και δεν πήρε μαζί του στην Αθήνα και πιθανολογείται ότι με την κίνησή του αυτή ο Θρακιώτης προπονητής ίσως ήθελε να του στείλει ένα σαφές μήνυμα, τόσο στον ίδιο όσο και σε κάποιους άλλους παίκτες των «Αργοναυτών», για το ότι μέχρι τώρα δεν έχουν βοηθήσει σε ότι έπρεπε, στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο. Έτσι λοιπόν ο εν λόγω παίκτης δεν ταξίδεψε για την Αθήνα και το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένα γεγονός τυχαίο. Την ίδια ώρα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Δημήτρης Πλιάγκας ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Ενώ νέο πρόσωπο στην 11άδα του Α.Ο.Κ. μετά από απουσία μίας αγωνιστικής είναι ο Σερζ Ντιέ ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Να σημειωθεί ότι νέο πρόσωπο στην αποστολή της Καβάλας είναι ο Ντόσης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.

    Πιο συγκεκριμένα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης είναι τα εξής:

    Αποστολίδης, Σουλογάννης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Πακάλτσης, Μαραγκός, Ντόσης, Οξύζογλου, Ντιέ, Αναστασόπουλος, Ενσαλίβα, Χλωρός, Ντο Σάντος, Μπρατσιάνι, Μοκάκε, Ποσίνκοβιτς.

     

    Ο Κ. Καρυοφίλλης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Κωνσταντίνος Καρυοφίλλης της Ε.Π.Σ. Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Απόλλων Σμύρνης με τον Α.Ο.Κ. στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Δημήτριο Τζαφόλια (Ε.Π.Σ. Αν. Αττικής) και Θωμά Πατσιόπουλο (Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου). 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς (Ε.Π.Σ. Εύβοιας) με παρατηρητή διαιτησίας τον Γεώργιο Ιωαννίδη (Ε.Π.Σ. Ηρακλείου).

     

    Η ερχόμενη 10η αγωνιστική

    Ηρακλής-Δόξα Δράμας

    Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός

    Πιερικός-Καλλονή

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου

    Απόλλων Σμύρνης-Καβάλα

    Αναγέννηση Επανομής-Παναχαϊκή

    Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας Μεγάρων

    Πανσερραϊκός-Θρασύβουλος

    Εργοτέλης-Φωκικός

    Καλλιθέα-Νίκη Βόλου

    Ρεπό έχει η Λάρισα

     

    Η βαθμολογία

    1. Αναγέννηση Γιαννιτσών (13-11) 15

    2. Εργοτέλης (7-4) 15

    3. Λάρισα (11-7) 15

    4. Eθνικός Γαζώρου (12-6) 15

    5. Απόλλων Σμύρνης (8-3) 15

    6. Ολυμπιακός Βόλου (8-6) 14

    7. Νίκη Βόλου (8-8) 14

    8. Παναιτωλικός (6-3) 13

    9. Πανσερραϊκός (9-8) 13

    10. ΑΕΠ Ηρακλής (11-7) 13

    11. Ηρακλής Ψαχνών (7-5) 12

    12. Καβάλα (6-5) 12

    13. Καλλονή (4-5) 11

    14. Καλλιθέα (13-15) 10

    15. Φωκικός (8-9) 9

    16. Παναχαϊκή 2005 (7-9) 9

    17. Δόξα Δράμας (9-11) 8

    18. Βύζας Μεγάρων (5-8) 7

    19. Θρασύβουλος (4-7) 6

    20. Πιερικός (3-10) 6

    21. Αναγέννηση Επανωμής (5-17) 4

     

     

     

    Comments are closed.