Bookmarks

     

    Τον σχεδιασμό των πλάνων του για την τακτική με την οποία θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (11/11) στο Παγκρήτιο στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη, τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει σε κάθε θέση καθώς και τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή ολοκλήρωσε σήμερα Παρασκευή (9/11) το απόγευμα ο Θρακιώτης προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης για την αναμέτρηση της Κρήτης η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.  Στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης ο Κώστας Βασιλακάκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Μαραντάς και Γιάννης Γκιόκας, στην τελευταία ουσιαστικά προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα στον σχεδιασμό των πλάνων τους κυρίως για τους 11 οι οποίοι θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη.

     

    Μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο Α.Ο.Κ. θα επιδιώξει κάνει «καρέ» νικών στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ το «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Χωρίς προβλήματα με τον Εργοτέλη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι για την αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη πλην της περίπτωσης του Ντόση ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Κώστας Βασιλακάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως άλλο πρόβλημα σε επίπεδο τραυματισμού. Υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πακάλτση, Ντο Σάντος, Χλωρού και Μπρατσιάνι οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα αισθάνθηκαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Εργοτέλη αναμένεται να παραταχθεί με γεμάτο το οπλοστάσιό του στην προσπάθεια που θα καταβληθεί προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να επιστρέψει στη βάση της, έχοντας στις αποσκευές της τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη ουσιαστικά ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου (10/11) με την πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα που θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Λίγο μετά την ολοκλήρωσή του ο Κώστας Βασιλακάκης αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Η αποστολή της Καβάλας θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί του Σαββάτου (11/11) οδικός για τη συμπρωτεύουσα και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι θα ταξιδέψει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης αεροπορικός για το Ηράκλειο Κρήτης όπου το βράδυ θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

     

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ:  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-ΣΟΥΛΟΓΑΝΝΗΣ -ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ-ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ-ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ-ΠΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ-ΜΑΡΑΓΚΟΣ-DIE-NSALIWA-MOKAKE-ΚΑΠΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΛΩΡΟΣ-ΠΛΙΑΓΚΑΣ-DOS SANTOS-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΡΑΤΣΙΑΝΗ-MIJATOVIC.

     

    Ζωντανά από το Otenet

    Στις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής (11/11) έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Α.Ο.Κ., παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο. Μάλιστα οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη «μάχη» της Κρήτης από το συνδρομητικό κανάλι Otenet.

     

    Ο Ι. Παπαδόπουλος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακάτικη (11/11) αναμέτρηση μεταξύ του Εργοτέλη και του Α.Ο.Κ. που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου και θα ξεκινήσει στις 16.30 το απόγευμα. Βοηθοί του ορίστηκαν να είναι οι Πέτρος Πάτρας και Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ιωάννη Μπινιχάκη της Ε.Π.Σ. Λασιθίου. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

     

    Η ερχόμενη 8η αγωνιστική

    Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική της Football League και τα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν είναι τα εξής:

    Πιερικός-Δόξα Δράμας

    Αν. Γιαννιτσών-Ολυμπιακός Β.

    Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής

    Αν. Επανομής-Παναιτωλικός

    Ηρακλής Ψαχνών-Καλλονή

    Πανσερραϊκός-Εθνικός Γαζώρου

    Εργοτέλης-Καβάλα

    Καλλιθέα-Παναχαϊκή

    Λάρισα-Θρασύβουλος

    Νίκη Βόλου-Φωκικός

    Ρεπό έχει ο Βύζας Μεγάρων

     

    Η βαθμολογία

    1. Αναγέννηση Γιαννιτσών (13-9) 15

    2. Λάρισα (10-6) 13

    3. Πανσερραϊκός (9-7) 12

    4. Απόλλων Σμύρνης* (5-2) 11

    5. Καβάλα* (5-3) 11

    6. Εργοτέλης* (4-2) 11

    7. Καλλονή (4-2)* 11

    8. Ολυμπιακός Βόλου (7-6) 10

    9. Νίκη Βόλου (7-8) 10

    10. Εθνικός Γαζώρου (10-6) 9

    11. Παναιτωλικός (5-3) 9

    12. Ηρακλής* (7-6) 9

    13. Φωκικός (8-8) 9

    14. Ηρακλής Ψαχνών* (6-5) 8

    15. Καλλιθέα (10-12) 8

    16. Παναχαϊκή (4-6) 7

    17. Πιερικός* (3-4) 6

    18. Βύζας Μεγάρων (4-7) 6

    19. Θρασύβουλος (3-6) 4

    20. Δόξα Δράμας (6-11) 4

    21. Αναγέννηση Επανομής (5-16) 3

     

    *Με αστερίσκο είναι οι ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους.

     

     

    Comments are closed.