Bookmarks

     

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ημερίδα με θέμα «Ανάλυση Κανονισμών Παιχνιδιού» που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Lucy» στην Καβάλα. Μία ημερίδα η οποία διοργανώνεται απ’ το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας και την Επιτροπή Διαιτησίας και στην οποία κλήθηκαν να παραστούν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) Αθανάσιος Μπριάκος και Γιώργος Δούρος. Μάλιστα πριν από την έναρξη της ημερίδας και με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διαιτησίας της τοπικής Ένωσης θα τιμηθούν πρόσωπα του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για την προσφορά τους στη «στρογγυλή θεά». Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθεί το πρώην μέλος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Δημήτριος Ηλιάδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Ιωάννης Λαζαρίδης.

    Αυτοί απ’ την πλευρά των παραγόντων.

     

    Από το χώρο της διαιτησίας θα τιμηθεί ο πρώην διαιτητής Superleague Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης και ο τερματείσας τη διαιτητική του καριέρα Ιωάννης Κούτλας. Από το χώρο των παρατηρητών αγώνων θα τιμηθεί ο παρατηρητής Ιωάννης Σταματέλος και από το χώρο των ποδοσφαιριστών ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Βρασίδα Νέας Περάμου Κωνσταντίνος Οφλίδης. Μάλιστα σχετικά με την προγραμματισμένη εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας (26/11) δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας μέσα από το οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες είναι το εξής:

    1. Παρακαλούνται οι πτυχιούχοι προπονητές ποδοσφαίρου κ.κ. Λαζαρίδης Κων/νος, Καλπακίδης Σάββας, Καρακείσογλου Νικόλαος, Μελισσόπουλος Σταύρος και Καραμπιμπέρης Νικόλαος να παραλάβουν από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας την ταυτότητα προπονητή τριετούς διάρκειας που τους εστάλει από την Ε.Π.Ο.

     

    2. Οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ε.Π.Σ. Καβάλας μεταξύ Άρη Ακροποτάμου-Ορφέα Ελευθ/λης και Βύρων Καβάλας-Νέστος Χρυσούπολης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και Τετάρτη 12-11-2012 αντίστοιχα. Η ώρα έναρξης των ανωτέρων αγώνων είναι 3.μ.μ. στο γήπεδο Ακροποτάμου και Βερούλειο αντίστοιχα.

     

    3. Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 6.30.μ.μ. θα πραγματοποιηθεί από την Ε.Π.Σ. Καβάλας σε συνεργασία με την Επιτροπή διαιτησίας, ημερίδα με θέμα «Ανάλυση Κανονισμών Παιχνιδιού» Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο «Lucy» και ομιλητές θα είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Ο. Πριν από την ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά την οποία θα τιμηθούν άτομα που πρόσφεραν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Καβάλας και θα τιμηθούν από το χώρο των παραγόντων οι κ.κ. Ηλιάδης Δημήτριος και Λαζαρίδης Ιωάννης από το χώρο διαιτησίας οι κ.κ. Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ και Κούτλας Ιωάννης, από το χώρο των ποδοσφαιριστών ο κ. Κων/νος Οφλίδης και από το χώρο των παρατηρητών ο κ. Ιωάννης Σταματέλος.

     

    4. Καλούνται όλοι οι αθλητικογράφοι του Ν. Καβάλας να καλύψουν την εκδήλωση της Δευτέρας 26-11-2012 στο ξενοδοχείο «Lucy».

     

    5. Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19-11-2012 η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος μικτών ομάδων και οι μικτές μας ομάδες παίδων και νέων, την πρώτη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5-12-2012 ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες μικτές της Ε.Π.Σ. Έβρου.

     

    6. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου ΜΑ Αντιφιλίππων κ. Μανωλαράς Γ.

     

    7. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 27-11-2012 και ώρα 7.μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Ποσειδών Καβάλας για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Μαίανδρος Γέροντα-Ποσειδών Καβάλας.

     

    8. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Μυλωνάς Χρ. ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας 3 αγωνιστικές

    Πολάτσης Ι. Ελπίς Κρυονερίου 1 αγωνιστική

    Τριανταφυλλίδης Κ. Μαίανδρος Γέροντα 3 αγωνιστικές

    Βασιλειάδης Β. ΜΑ Φιλίππων 2 αγωνιστικές

    Κουτρούλος Κ. Άρης Πηγών 1 αγωνιστική

    Λάδιος Κ. Άρης Πηγών 2 αγωνιστικές».

     

     

     

    Comments are closed.