Bookmarks

     

    «Πρόβαρε» 11άδα ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (18/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος που προχώρησε σήμερα Πέμπτη (15/11) στον χλοοτάπητα του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε της προγραμματισμένης προπόνησης ο Κώστας Βασιλακάκης δοκίμασε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις τους οποίους πιθανόν να χρησιμοποιήσει στην αρχική 11άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι με βάση τις απουσίες που υπάρχουν ο Θρακιώτης προπονητής της Καβάλας είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος για να προχωρήσει σε αλλαγές στη βασική 11άδα μιας και κάποιοι παίκτες οι οποίοι αποτέλεσαν, μέλη του βασικού κορμού της ομάδας σε αγώνες του πρωταθλήματος που προηγήθηκαν, για διαφορετικούς λόγους δε θα αγωνιστούν. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Βασιλακάκης στο χώρο της μεσαίας γραμμής αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σερζ Ντιέ ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Και αυτό γιατί ο έγχρωμος μεσοεπιθετικός της Καβάλας δηλώθηκε από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας της μίας αγωνιστικής (συμπλήρωσε 4 κίτρινες) αφού δηλώθηκε να την εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Την ίδια ώρα ο Κώστας Βασιλακάκης αναζητεί στο χώρο της επίθεσης τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Πλιάγκα λόγω του ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και παραμένει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης. Μάλιστα ακολουθεί ειδικές θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

     

    Ο Χρ. Ανδρονικίδης (Ε.Π.Σ. Πειραιά)

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τον Ηρακλή Ψαχνών

    Ο διαιτητής Χρήστος Ανδρονικίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ηρακλή Ψαχνών την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και βοηθοί θα είναι οι Δημήτριος Ζησιμόπουλος και Αντώνιος Σινιοράκης (Ε.Π.Σ. Πειραιά). 4ος διαιτητής αγώνα ορίστηκε να είναι ο Θεσσαλονικιός Νικόλαος Τεβεκέλης με παρατηρητή διαιτησίας τον Αναστάσιο Ντοσίδη της Ε.Π.Σ. Θράκης.

    Comments are closed.