Bookmarks

     

    Έντονη ήταν η φημολογία η οποία αναπτύχθηκε ακριβώς μετά το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Πιερικό και την ήττα με σκορ (0-1) σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη και με πιθανή ανάληψη των καθηκόντων από τον προπονητή Γιάννη Παπακώστα. Μία φημολογία η οποί δεν ευσταθούσε σε καμία περίπτωση και την οποία έσπευσε να διαψεύσει αμέσως μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Τσαλίκης. Σε μία αντίδραση άμεση κυρίως με όσα δημοσιεύματα, κυρίως του αθηναϊκού τύπου τα οποία ήθελαν τον Θρακιώτη προπονητή Κώστα Βασιλακάκη να απομακρύνεται από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Οι δηλώσεις

    του Κώστα Τσαλίκη

    στο www.kavalagoal.gr:

    Γύρω από το θέμα αυτό ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Όλα όσα έχουν γραφτεί στον τύπο αλλά και στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες αλλά και όσες φήμες έχουν ακουστεί περί αντικατάστασης του προπονητή μας Κώστα Βασιλακάκη θα ήθελα να τα χαρακτηρίσω, ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα επιχειρείται από ορισμένους που ανακαλύπτουν τέτοια θέματα να διαταράξουν το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα και μέσα στα αποδυτήριά της. Θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοιο θέμα και ο Α.Ο.Κ. θα συνεχίσει με τον Κώστα Βασιλακάκη στο «τιμόνι» του. Όσοι επιχειρούν βέβαια να διαταράξουν το καλό κλίμα της ομάδας, πολύ περισσότερο δε όταν έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες το σίγουρο είναι ότι δε θα έχουν καμία απολύτως τύχη».

     

    -Κύριε Τσαλίκη ποιο είναι το κλίμα το οποίο υπάρχει στην ομάδα μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και κυρίως μετά την εντός έδρας ήττα του Α.Ο.Κ. από τον Πιερικό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»;

    -«Δε σας κρύβω ότι κανένας μας δεν περίμενε την ήττα από την ομάδα του Πιερικού η οποία εν μέρει θα μπορούσα να πω ότι λίγο μας αποπροσανατόλισε. Όμως, εμείς από τη δική μας πλευρά, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, ο Κώστας Βασιλακάκης και οι συνεργάτες του δηλαδή, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές βλέπουμε την επόμενη ημέρα με καθαρό μυαλό και κυρίως βλέπουμε το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο στάδιο με τον Ηρακλή. Εκεί θα πρέπει να επικεντρώσουμε άπαντες την προσοχή μας. Θα πρέπει δηλαδή με την ανάλογη ωριμότητα που αντιμετωπίσαμε τα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως με περισσότερη προσοχή και πειθαρχία να δούμε και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι μετά την ήττα από τον Πιερικό χάσαμε έδαφος, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο απομακρύνθηκε από το γκρουπ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, πεισμώνουμε ακόμη περισσότερο, εντείνουμε τις προσπάθειές μας και είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα ο Α.Ο.Κ. θα βρει το δρόμο του. Πιστεύω ότι οι βαθμολογικές απώλειες των τελευταίων αγωνιστικών μας έφεραν λίγο πίσω στη βαθμολογία αλλά δεν κρίθηκε απολύτως τίποτα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους και κυρίως να δώσουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Βρισκόμαστε εντός στόχων και συνεχίζουμε ακάθεκτοι την πορεία που χαράξαμε».

     

    -Κύριε Τσαλίκη εκτιμάτε ότι οι τελευταίες πληρωμές θα βοηθήσουν στο να βελτιωθεί το κλίμα ακόμη περισσότερο στην ομάδα;

    -«Οι παίκτες θα ήθελα να σας πω ότι πληρώθηκαν όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, δεν υπάρχει καμία απολύτως εκκρεμότητα και φυσιολογικό είναι το γεγονός αυτό να παίξει το δικό του και μάλιστα σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί να καταβάλλεται. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα με μεγαλύτερη δύναμη, περισσότερη ώθηση και είμαι πεπεισμένος ότι σ’ αυτή την προσπάθεια που θα γίνει οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα ανταποκριθούν, θα έρθουν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουμε στο στόχο τον οποίο έχουμε θέσει και στην πορεία που έχουμε χαράξει».

     

    Πληρώθηκαν άπαντες

    Εξάλλου το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας άπαντες οι οποίοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να εξοφληθούν τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας. Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένους μιας και υπήρχε συγκεκριμένη παραφιλολογία η οποία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες η οποία ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία απολύτως βάση.

     

    Κανονικά η προπόνηση

    Ρεπό είχε προγραμματίσει να δώσει σήμερα Τρίτη (27/11) ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ωστόσο μετά από πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης, ματαιώθηκε το ρεπό και οι παίκτες έδωσαν κανονικά το παρόν τους στα αποδυτήρια της ομάδας για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μία προπόνηση η οποία περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής ενώ το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη (28/11) με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Comments are closed.